Lackfirma som kan avläsa bilens lack i området Nyköping-Linköping??

Någon som vet om någon lackfirma i området Nyköping/Linköping har utrustning för att kunna avläsa en bils lack. Firman ska alltså kunna läsa av en lack som ligger i flera lager... Tack för svar!



Svar på inlägget: Lackfirma som kan avläsa bilens lack i området Nyköping-Linköping??



Vad då flera lager ???? åk till östenmans i linköping så kan dom ta sin färg karta och kolla de står de ingen färg cod på bilen ????


Du letar efter en manick som mäter hur mycket spackel och färg det finns va´? För att kolla ev. lagningar och ommålningar som kan ha blivit utförda på bilen? En "my" mätare kanske.. är osäker på stavningen. Firmor som utför pulvelackeringar brukar kunna ha sådana manicker. Leta där.


hehe färgkarta, den va bra=) Nej så lätt är det inte sörru. Min lack är rätt speciell och den är inte original. Därför behöver man en speciell sorts laserkamera som kan läsa av den... Youngblood---> Nej alltså det är inte någon bil jag ska köpa utan jag har en nu som jag gärna skulle vilja ha färgkoden på eller liknande för den lacken är speciell, lagd i flera lager... gå in o titta får du se, min bil är utlagd...


det var en kille från nyköping hos mej som skulle handla min gamla bil..han hade nån från Nyköping som gjorde det men det vara bara som han sa det behöver ju inte vara så men kolla runt i Nyköping om du inte redan gjort det..


Har kollat runt lite och det ser inte bra ut... Fanns en målerifirma som hade en sån där men den klarade inte av att läsa av lacken...


Kontakta tidigare ägare och försök luska fram var den är målad o ring sen dit o fråga? Färgen ser ju onekligen ut som lambogul med candy iallafall.


har snackat me föregående ägaren men han vet bara namnet, ingen färgkod.. måste leta djupare bakåt... Jo den e åt lambohållet. För när ja va på den där målerifirman som hade en sån där kamera kunde den inte läsa av ordentligt men den gick åt lambofärgen.... Men de räcke som sagt ej...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka