Utseende Problem

Tyckte min topic var rätt rolig, jag har problem med min vindruta, på utsidan så är det nå skumt skikt av typ kalk eller nånting så när det regnar så syns det men annars inte. Det syns som över hela rutan just efter torkarbladen passerat, ser ut som typ dimma men fläckvis hål här och där. Hur kan jag få bort det och vad är det ? (vanligt spolarmedel funkar inte)



Svar på inlägget: Utseende Problem



Finns ju sån här speciellt vax för vindrutan.. så att vattnet rinner av mkt enklare.. sånt hade du kunnat använda, enda nackdelen e att man inte ska använda vindrutetorkarna då! Men d e väldigt effektivt å du slipper d där du snacka om;) Annars kanske d e torkarbladena som e felet? Testa byt


Nja, det är samma "mönster" på skiten som om det vore en beläggning så tvivlar på att det är torkarbladen, har samma problem på min arbetsbil fast det är alvarligt värre


okaj, men åk till Mekonomen, Micro lr nåt sånt ställe å kolla om dem har nånting som gör att d går bort! E ju värt en koll;)


Ta nått starkt medel, thinner lr något o rengör rutan med och sedan polera rutan med typ polish fast utan slipmedel, och sen vaxa den.. är den fortf skitig är de väl bara att byta skiten.


Innan du gör något så ta reda på vad det är... Kan ju vara rätt drygt att stå och göra samma jobb om och om igen hela tiden... Annars så tror jag med på att thinnertvätta och sedan polera... Avsluta gärna med Rain-X eller liknande då det är j*vligt skönt att ha på rutan... Kan visst använda torkarblad på det, men du behöver inte använda dem så ofta...


Låter ju väldigt konstigt. Har du någon industri i närheten som släpper ut en massa konstigheter i luften? Eller står bilen i närheten av ett träd med bladlöss typ?


Det är en slags film som lagt sig på rutan! Samma sak som toning fast i naturlig form! Det är solen som är orsaken till det! Som ovan använd nått start som thinner o polera veck solfilmen!


Testa T-röd såg det i nåt bilprogram på tv


tack för tipsen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka