Köpa fälgar till volvo 240 sedan!

Tänkte köpa mig riktiga fälgar istället för plåt och navkapsel! såg följande, såg bra ut; inte för "stylat", helt lagom:http://www.garaget.org/?car=3548 Nu är saken den att jag inte vill ge mer än 2500, har inte mer pengar.. Är hopper dött? Ge gärna tips på liknande fälgar och tips som ni sitter på! Tack på förhand



Svar på inlägget: Köpa fälgar till volvo 240 sedan!



Spara, det är värt det. Jag körde länge på 940 plåtfälg med s70 navkapslar. Nu har jag äntligen köpt mig riktiga fälgar, bilen ser helt annorlunda ut. Ett annat alternativ är ju att köpa typ 850 turbo fälgar, ganska billiga men kräver spacerplattor.


Hmm JP MK18 är väll redigt svåra att få tag på numera.. såg en lirare som skulle ha 15.000 för 4st nyrenoverade UTAN däck på blocket Iaf så har jag ett par likadana fast 15"x8" med däck för runt 2300kr, så ifall du har möjlighet att hämta dem i piteå så ere bara kasta iväg ett PM.


jag har oxå funderat på att skaffa nya fälgar till min 240 så skriv gärna in förslag och var man sku få tag på dom(vilka firmor som säljer)!


biltema har billiga;)


jo kanske man sku fa efter några dit! no måst dom ha någo som duger. va som helst e ju bättre än orginal plåtfälgarna!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka