solblekta handtag

Hur får jag min handtag på bilen att bli svarta och fina, som det är nu så är dom gråa och solblekta, tycker bumpershine inte håller så länge.



Svar på inlägget: solblekta handtag



lackera


jag letade lite på nätet om det ,men då kostar det men än att köpa nya, jag hittade ochså något sorts vax som heter "black crome " som ska vara bra, men skulle vilja hitta vart man kan beställa det över nätet, är det någon som vet var?


Om det är black chrome från turtle då pratar om så håller det ett par tvättar sen är det borta inte speciellt bra... om du endå vill testa så finns det att köpa på nästan vilken mack som helst eller mekonomen och liknande!


Black chrome behövs inte beställas, räcker med att åka till någon reservdelsbutik, tex Micro, Mekonomen eller AD Center! Men visst det är effektivt men inte så effektivt.. det blir bara aningen mörkare! håller med tidigare talare om att lacka.. visst det kostar en slant.. skulle kunna tänka mig att du kommer undan med en tusing och jag tycker helt klart att det är det du borde satsa på, mycket snyggare med lackade handtag! MVH Falk


va har du för bil.tängte om du hade en volvo kan du ju byta till s/v70 handtag


Det är en saab 9-3 sportsedan -03


En -03 a som har sånna handtag? Låter väldigt konstigt:S Sånt där brukar man ju inte se på så nya bilar.. snarare bilar mä 10 år lr mer på nacken!


Då har du inte tittat så noga på ALLA volvobilar med olackade handtag och lister då...


Nej precis har testat de på min bil de försvinner väldigt fort...va inne hos en bilfirma och dom sa att de enda som funkar de e att, Lacka eller att köpa nytt





03:orna hade problem med handtagen, vet även att min förra ägare fick sina utbytta helt gratis så prata med din saabhandlare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka