Att göra en egen grill?

Funderar på att ge mig på att bygga en egentillverkad grill till min Audi 100 :http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=48905 Nät finns ju att beställa från nätet men kruxet är att få till en ram till detta nät, eller kanske behövs det inte? Tänkte mig silverfärgat nät med någon ram i kromad silverfärg, tror jag blir fint. Tips på hur man tillverkar en ram, vilket material och vilka verktyg som behövs eller anser ni kanske att idén är galen? . Alla konstruktiva förslag och åsikter är välkomna. MVH



Svar på inlägget: Att göra en egen grill?



Använd befintlig grill eller en likadan från skroten, och sätt igång och modifiera. Då har du fästen, "ram" och allt du behöver. Det behöver ju inte vara snyggt på baksidan liksom


Så om jag t.ex. köper en grill på mekonomen (art. nr. 26-001199-0 om ni orkar kolla), kan jag då bara sätta nätet över denna?


Kan inte söka på artikelnummer som det verkar. Eller så är bara mekonomen.se gay och klarar inte av riktiga webläsare... har du någon bild eller länk?


Har bara paint men efter lite krångel så:http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=49784 Denna saknar ju emblemet men ska alltså funka bra att sätta på nät framför eller ska man bygga om lite?


Jag skulle satsat på någon som har en mer ramliknande ram fram, om du inte vill bygga den själv. Kamei kan ha grillar, även om det kanske blir svårt till en sån gammal modell. Ska du ha nät så ska det ju inte ligga något bakom, det syns för mycket igenom.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka