Maserati 3200 gt front?

Då jag inte vill att min maserati ska se ut som nån överstylad japansk bil så skulle jag vilja ha tag på en front till den som gärna har lite mera italienska drag! Frågan är bara vart man kan tänkas få tag på detta? Jag har kikat runt på ebay men där verka det inte finns något tyvärr =/ har även sökt lite på google men jag är typ sämst på google sökningar... Så nån som har något bra förslag på vart jag kan hitta detta?



Svar på inlägget: Maserati 3200 gt front?



http://www.carversation.com/2012/03/08/ . -4200-evo/ Något åt de hållet!


Det är nog inte lätt att hitta färdig a delar till en Maserati.. De ska man ju inte styla.. Men klart coolt val av bil att bygga på...


http://www.prindiville.co.uk/storefront . odynamics/ http://www.topbodykit.co.uk/xcat/126/maserati typ den enda ja hitta... men ebay kanske?


Finns bara en färdig eftermarknadsfront till Maserati 3200 GT ute på marknaden ännu, och den är inte billig. Går väl på någonstans runt 16K + frakt + tull + moms från Japan. Det är en likadan som Prior Designs version till 4200/Coupé/Gransport men anpassad för 3200GT. G&S kit är inte släppt på marknaden ännu vad jag hört. Köp inte en front från en 4200/Coupé/Gransport bara eftersom dessa dels inte passar vidare bra och dels eftersom de begränsar luftflödet till intercoolers.


Okej de va ju mindre bra då =/ undrar vart min front kommer ifrån då... Lär väl inte vara de lättaste att hitta en original front heller?


tycker du ska ha kvar den fronten.. org fronten ser ut som poop..


Tycker de är bra drygt att den ska behöva se ut som en supra bara när den är italiensk..


jo de förstår jag


Din front är en modifierad front från en Supra. Håll utkik på främst brittiska eBay, det händer att de dyker upp där ibland. Annars kan du kontakta Eurospares eller David Askew i UK och kolla ifall någon av dem har en begagnad till salu.





Okej yes då får jag hålla utkik tack för tipsen!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka