Vingen har sprucket lite

Jepp jag har fått en spricka i vingen va en skruv som låsnat lite så den vibrerade när jag körde. Så jag har tänkt spakla och slipa till den nu, måste ändån plocka bort den nu när jag ska besiktiga. Det jag då undrar är vilken typ av spackel som ni kan rekomendera ? färg till den har jag hemma i burk, någon som vet vad det kan kosta om att lacka om den?



Svar på inlägget: Vingen har sprucket lite



Använd glasfiber spackel. aka PP100. Har min spoiler inne på lack nu och det kostade 700 kr med lack, klarlack. Du kan se storleken på min vinge på mitt galleri så har du iaf en ungefärlig kostnad. Men det varierar nog från lackerare till lackerare. Jag lämnade mitt till Autolack i Nyköping och dom är väldigt bra att ha att göra med : )


okaj, såg att du lackat inrednings detaljer, också inlämnat eller ? funderar på att göra det isåffal jag kanske gör det samtidigt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka