interiörsmodefiering a6

Är det möjligtvis någon som känner till någon firma som tar på sig att göra både smärre och större interiörsjobb. har nämligen en a6:a vars dörrsidor jag exempelvis skulle vilja modifiera en aning. Är väldigt tacksam om jag oxå skulle kunna få konkreta tips utav någon som gjort det själv, så att man kanske eventuellt skulle kunna pröva på själv. Väldigt tacksam dör svar!



Svar på inlägget: interiörsmodefiering a6



i vilken grad menar du med modifiera? ta en titt på mina dörrsidor, där har jag använt mig av befintlig dörrsida och lagt till en skiva där högtalaren sitter. sen kan du ju också bygga en helt ny dörr med polyester och glasfiberväv. nackdelen med detta är att du måste lacka (kan se väldigt fult ut om det blir dassigt etc.) eller klä om, som är väldigt svårt och om du ska lämna bort jobbet så kostar det peningar.. http://www.teamdigital.dk/billed_install_kenth.shtml <-- här är lite tips på hur du kan gå steget längre än vad jag har gjort.


Tack för tippset! Var en väldigt bra sida med utförliga beskrivningar. Men då av ren nyfikenhet. vart kan man lämna in bilen och få sådana här grejjer gjorda, och kan det komma och kosta?


klä är inte speciellt svårt, ta det lugnt och använd bra material så går det nog bra sak du se. några bilder på saker jag klätt.


Allt man kan och vet är ju lätt:) Men självklart "learning by doing" är nog kanske det enda riktiga. Men det känns ändå som att efter att ha försökt själv och det kanske skitit sig vill man ha en backup och luta sig tillbaka på. D.v.s någon som man skulle kunna leja för att få jobbet gjort. Med det i bakhuvet skulle det kännas bättre att börja slita ner interiören. En annan fråga är vart man får tag i dess bra material. Finns det möjligtvis någon sida där man kan beställa allt från skinn till exempelvis mocka?


Tja Ruben kolla in http://www.topntrim.nu/ Där köpte jag...snabbt och smidigt


Tack för den informationen Unander!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka