Smakråd inför köp av nya bakljus (bilder finns!)

Som topicen lyder så tänkte jag mest troligt införskaffa nya bakljus nästa månad eller ngt liknande och behöver där av lite smakråd inför val. Det är dessa jag håller på fundera på: Eller: Val nr1 är jag faktiskt mest inne på men är rädd för att det ska bli så mycket vitt, då bilen är så gott som helvit i dags läget , men det mest possetiva är att det finns INGEN i vårat avlånga land som har denna modell på sin w124:a (vad jag vet), Val nr2 är snygg som tusan men dock den absolut vanligaste modellen på klarglas. båda är klarglas och led variant tacksam för smakråd Negativa så som possetiva,



Svar på inlägget: Smakråd inför köp av nya bakljus (bilder finns!)



Jag röstar för dom nedersta. Okej att min bil inte är vit men jag har funderat på baklampor som ser ut likadana bara att dom är till en corrado :-] Mycket fina! Lycka till!


dom nedersta helt klart


De nedersta


nedersta..


Det nedersta utan tvekan..


nr 2


alternativ 2 helt klart!


Tycker också Nr2


don nedersta... haha dom flesta verkar gilla dom nedersta





Jupp nedersta här med, men på en mörk bil hade jag valt de övre.


nedersta utan tvekan!


Dom nedersta!


ALLa mina Danska polare vill att du ska sattsa på de nedersta=)vi är röe,vi är vie=)


Nedersta utan problem, mkt cleanare som många talare innan sagt!


det var ingen tvekan om saken dom vita var inte 100% snygga men då skulle man ha en unik look i sverige:) får här åt veckan lägga in en beställning då


Den nedersta


nedersta!


Dom nedersta! Är dom E-märkta? SAE/DOT har ingen betydelse i sverige. Fast du skiftar kanske inför besiktningen. Vet rätt många som gjort missen att handla på ebay för att sedan få nobben på besiktningen.


Dom nedersta, blir nog för vitt annars, eftersom bilen är vit....





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka