Nån som ändrat/byggt inredning i sin bil visa bilder=)

vill ha insperation visa era bilder



Svar på inlägget: Nån som ändrat/byggt inredning i sin bil visa bilder=)



Tjenare. Det är kanske inte så lätt att hitta något bra tyg att klä med som inte ska vara bögit. Vi kan iaf utesluta velour, för det är nog det värsta som finns. :p Jag har iaf rosa fluff päls i min ford, och en av mina killkompisar har svart i sin 740. Du måste iaf tänka på att det måste gå att dra i tyget och att det ger efter lite. Annars kommer det bli helt hopplöst om du ska klä dörrsidorna och du har böjar och vinklar på dom. Det är nog lättast att gå till en stor tygaffär och titta på dom tygerna man tycker ser snygga ut och sen känna på dom och se om tyget inte är helt stumt.


hehe kolla just på din bil och tror nog inte du behöver vara orolig för några konstiga böjar på framdörrarna iaf hade ingen aning om att dörrsidorna var så raka på en bubbla


he he nä dom är ju enkla men vad andvänder man för limm? tänkte klä hela taket med nått fint tyg ska kolla i nån tygaffär i helgen,är det svårt det är ju mest raka och några små böjjar finns ju


Är det ingen som ar nå fler tips??


bögigt vet jag inte, men däremot FULT! skinn är det du ska använda, eller vinyl. www.topntrim.nu är därifrån du ska köpa, köp då även 3M fastbond30 limmet (GRYMT bra lim)


ingen som bytt visa eller skicka länkar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka