Har jag gjort bort mig?:S

VAr jag dum som valde att sätta uttaget till motorvärmaren här(se länken!!) http://www.garaget.org/mypage/user_imag . _id=315981 Hade det varit bättre att skära hål i plasten och bara ha det svarta locket synligt?? Glad för kommentarer!!



Svar på inlägget: Har jag gjort bort mig?:S



Rätt länk: http://www.garaget.org/?car=35297&image=315981


det tycker jag inte att du har gjort..


du har satt det diskret och bra (enligt mig), har satt kontakten på min passat på samma sätt.


Jag hade satt det på samma ställe fast till höger så man slipper gå så långt


Okej! Bra me åsikter!! Stör mig lite på att "plastgallret" blir lite böjt av uttaget....men det e nog bara jag som tänker på det..haha Tack så mkt!


Ja allså eftersom du satt dit det så ser du ju alla brister..ja satt å leta efter vafasen du prata om innan ja såg d..tycker d sitter bra där.. ska ju gå att komma åt oxå..


jag hittade inte så mycket bättre placeringar utifrån bilden iaf


Jag tycker då att det ser ut bra


Det tog en liten stund innan jag ens såg uttaget, så inget fel där inte





bra och diskret. kontakten är ju mörk, hade ju synts mot lacken annars. dessutom om man glömmer sladden i och kör iväg så är det bara kontakten som bryts och inte halva stötfångaren som flyger i bitar när sladden åker under hjulet... fast är kanske bara jag som gör sånna missar


Ser bra ut, diskret och bra


Haha..Ja,jag var riktigt nära att göra det idag faktiskt...puh...det gick bra iaf!! Tack för alla kommentarer!Blir lättare att känna sig nöjd tack vare er!


Hej nja ja hade inte satt den där ja hade tagit ett dosborr och satt den igenom kåpan som sitter runt dimljusen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka