Stor hjälp angående s60 strålkastarna 06ans!

min bror var hos bilia nyss och han köpte från nån som sålde dom från blocket men det är v70N strålkastare o dom passade inte in i s60 2001 års modell och va ja vet allt som v70 har passar till s60 men munstycket på strålkastarna var inte samma som dom andra och dom fick inte plats vad ska ja göra? snabb hjälp!



Svar på inlägget: Stor hjälp angående s60 strålkastarna 06ans!



lite svårt att förstå vad du menar, men det bör väl fungera om du köper strålkastare som passar S60 istället?, alternativt om det är lika varandra men inte exakt. använda delarna som skiljer från gamla till nya.


Precis det är lite svårt att fatta vad du menar men jag tror jag förstod någolunda. Det är samma på S60 & V70N men from 06 så har dom högtrycksspolning till strålkastarna istället för torkararmar. Vad är det som inte passar?


munstycket passar inte in strålkastarna är v70 o ska in till s60


vilket munstycke? du kanske kan fixa en bild?


strålkastarens har en kontakt stycke som hänger som ska in till bilen så strålkastaren funkar


Det är inte så att han har skaffat strålkastare med Xenon och han hade "vanliga" innan?


sorry sa fel menar kontakt stycket på strålkastarens v70N alltså passar inte in i bilens varför =S


har aldrig haft xenon och det här är inte xenon utan vanliga halogen strålkastare men när bilia grabbarna skulle sätta in dom på min s60 01 så gick dom inte in lite för stora och kontaktstycker matchade inte med bilens





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka