Om Autoloc Shaved Door Kit

Hej hej jag har införskaffat mig ett stycke Autoloc Shaved Door Kit och jag undrar om man behöver ett larm också. Eftersom att det inte finns några dörrhandtag så kan man ju inte komma in utan fjärkontrollen.



Svar på inlägget: Om Autoloc Shaved Door Kit



Brukar det inte finnas en knapp som man monterar i hjulhuset? beror iofs på vilket typ av kitt du införskaffat med. Men för att kunna låsa och låsa upp bilen måste du ha fjärr av något slag


Ja men på kontrollen sitter det en knapp som man öppnar dörrarna med....men behövs det ett larm utöver Autoloc?


Om du vill kunna låsa eller låsa upp bilen vore ju ett larm med fjärr ett bra val. Misstänker att autoloc inte påverkar c-låset?


Nej jag vet inte men tänkte på att jag får en massa kontroller som jag måste hålla reda på


Hej ..ja e rätt ny här på garaget.....men ja e intresserad av sånna "Autoloc Shaved Doors" men hur fungerar dom?....har man inga handtag utan fjärrkontroll?...och öppnas dörrarna av sig själv när man trycker el? vore tacksam för svar


Det behövs larm lika väl som om du inte hade haft shaved door handles ju Det går ju inte att öppna dörren utifrån om dom inte kraschar en ruta. Samma som på en med handtag med andra ord, fast lite säkrare då man inte riskerar att någon plockar ur låscylindern. Knapp i hjulhuset verkar väldigt osäkert, om någon ser den är det ju kört.


Kolla videorna på den här sidan: http://www.lafranceautoworks.com/ Dom gör sånna där touch-to-open-system.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka