Byte av ratt med airbag!

Har skaffat en 855:a med en ruskigt ful ratt! Kan man byta själv fast det är airbag eller riskerar man skallfraktur när den löser ut och man sitter och pillar med den!?



Svar på inlägget: Byte av ratt med airbag!



Har skruvat bort mängder med rattar å ingen har skjutit ännu : ) sitter lite skruv som e skruvade bakifrån " torx" lossa bara dom och ta bort airbagen . Va rädd om kablar mm under airbagen så du inte bryter av dom när du ska ta bort den.


Det ska inte vara några problem, men vill du gardera dig lite extra lyfter du minuspolen på batteriet och väntar en stund. Och som sagts, var rädd om kablar och dyl. Lägg ej airbagen upp och ner!


den ä tillräkligt stark för att kunna bryta nacken på dej.. till carburator.. ta undan minus polen en timme så ska den inte kunna lösa ur sen..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka