beställning från tuningzone, göteborg

tjenare, tänkte kolla om det är någon som är intresserade av en beställning från tuningzone.pl? priserna är låga och med en tillräckligt stor order slipper man frakt. för att göra det lätt för oss gäller detta i göteborgstrakten så att alla kan hämta ut paketen på samma ställe. alltså, kolla på sidan http://www.tuning-zone.pl och kolla om det finns något till just dig, sen kan praktiska saker tas här i tråden. man betalar inte förän man fått sin vara, d.v.s. postförskott. mer finns att läsa på http://www.tuning-zone.pl/conditions.php



Svar på inlägget: beställning från tuningzone, göteborg



Lite intresserad är man allt faktiskt. Inom vilket datum hade du tänkt dig att beställningen kommer vara färdig? Hur mycket måste man komma upp i innan det blir fraktfritt? Dom har mycket fina saker där och många skriver positiva saker om dom. /Ena


Visst en ny röv till nissen vore något.. vet kanske några till..


jag skulle vilja köpa saker inom en månad iaf. 1000PLN är minimibeloppet för fraktfritt, vad detta innebär ska jag kolla upp (vet ej valuta kurs för polen) men jag hade tänkt en ny front, sidokjolar och en ny röv till en början med. detta och lite till borde väl räcka för fraktfritt tycker jag? har också hört positivt, men lite dålig passform. men detta tycker jag man ska acceptera då man kan modifiera lite lätt med glasfiberspackel och priset är nästan en femtedel än vad den är i sverige. jag kollade på en front som kostar 51E och i sverige kostar en likvärdig 2700kr vilket är mycket billigt...


jag är på med en grill bla.. får kolla iogenom sidan lite bätre å leta delar


Valutaomräknare: http://www.google.se/search?sourceid=na . pln+in+sek


okej, men då kommer vi upp i fraktfritt ganska snabbt. tack för hjälpen!


någon annan som är intresserad utav en beställning från tuningzone?


Vill bara säga er de att fraktfritt blir de om man bor i Polen. Annars kan man lägga på ca 43? per produkt i frakt. Har själv varit i kontakt med dom angående fraktkostnader m.m. Sen måste man betala innan dom skickar varan.


... Om man skulle vara intresserad av att beställa också ? fast jag bor ju inte området som var angivet, men det ska man väll kunna lösa på ett smidigt sätt vid eventull beställning. höll på kika och dom hade bra priser på vingar som jag funderar på annars beställa i sverige, det var ju halva priset dära





Citat från deras hemsida: The shipping cost of an order above 1000,00 PLN is covered by our online store. All prices are gross prices. However, they do not include shipping costs. If you would like to be invoiced for the transactions in our online store, please contact us at +48 84 7466974 and let us know in advance. The main forms of payment in our online store are cash payed to the post office or delivery service agent upon receiving the package or payment in advance by transferring the money to our bank account. detta betyder ju att "shippingcosts" betalas av dom om vi köper för över 2000kr shippingcosts för mig är iaf frakt via båt, vilket betyder att det skickas till utlandet. det sista stycket betyder typ postförskott. Turbo_A4: vet du att det är så som du säger? har du erfarenhet av dom?


Bullo; De som du citerar gäller inom Polen, alla utlandsköp betalas innan de skickas. Jag har aldrig beställt något från dom men 10 st Rs4 Fronter skulle kosta 390? i frakt. Jag vet vad jag pratar om, har beställt från många företag inom EU och i dom allra flesta fallen så vill dom ha pengarna innan dom skickar varorna. Citat; Shipping abroad Poland is made only after full prepayment. Please remember about this when you order tuning e http://www.tuning-zone.pl/account_histo . der_id=977 När jag skulle beställa 2st RS4 fronter och ett par sidokjolar så skulle de kosta 324? plus frakt 130? Totalt: 454? (4222Kr)


okej, ni som är intresserade av en beställning, leta igenom vad ni vill ha och sen skriver ni ner artikel nr så ser jag vad det handlar om.


Fick aldrig ngt svar på om ngn utanför GBG fick vara med vid e.v beställning, hoppas att det får att lösa för jag är intresserad av en beställning. Jag är intresserad av följande... nr.kat.2658 135,00 EUR ( http://www.tuning-zone.pl/product_info. . ts_id=2282 ) nr.kat.2776 135,00 EUR ( http://www.tuning-zone.pl/product_info. . ts_id=1262 ) nr.kat.1041 54.00 EUR ( http://www.tuning-zone.pl/product_info. . ts_id=1566 )


Kul att någon håller i det, skulle vilja total pris först innan. nr.kat.8899 135.00EUR (http://www.tuning-zone.pl/product_info. . ts_id=2786)


klart du får vara med och beställa, men det blir bökigt eftersom vi lägger en order ---> vi får varorna till en destination. men det går säkert att lösa dock har jag inte lust att ligga ute med flera tusen på delar som någon annan ska ha.


totala priset vet jag ej, men därför frågar jag här så att jag kan skicka en förfrågan till tuningzone för att få ett totalt pris, inklusive frakt.


det kan jag förstå, jag tänkte att man kunde lösa det genom att jag sätter in vad det kostar på ditt konto... så får du efter det skicka det till min ort, givetvis kan du få en slant för besväret


hehe, jag har inget vinstintresse för det hela, men visst kan jag skicka det till dig! du kan ju kolla upp med bussgods eller annan transportfirma vad det kostar osv. jag bor ju i göteborg..


tjapp, vill ha fölande:nr.kat.2316A 60.00EUR http://www.tuning-zone.pl/product_info. . ts_id=1442 PMa gärna innan beställning beträffande pröjs osv. bor i gbg.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka