"japs dämpare" till saab 9-5, tips, råd?

Jasså de gör du oxå:D. Hoppas dom har kommit imorn. Blir nog så att jag lämnar in bilen o får de monterat. Har nämligen ingenstans att hållas med de plus att ja inte bytt o moddat nå sånt innan. På audin jag hade satt det på när ja köpte den ...



Svar på inlägget: "japs dämpare" till saab 9-5, tips, råd?



Det är stadsbor som diskuterar hör jag....herregud, kom på lite egna lösningar. Kapa röret på lämpligt ställe, svetsa på dämparen eller köp en muff på mekonomen å kläm dit. Finns ju inte direkt någon ritning för det.


Vad ni än gör. SATSA INTE PÅ 3" och japsdämpare!. Låter som en traktor på tomgång och låter ente direkt vackert på högre varv iheller. Mvh


lägg gärna upp nån bild/tråd om hur du gjorde det, eller vart du gjorde du,pris o sånt! om inget annat så lär man ju höra dig här i stan iaf.


Skriver till dig när var o hur allt gick till . haha aa du borde höra det oxå. Beställde en 4" dämpare. 2,5" rör blir de från katten + att jag har satt på öppet sportfilter, så de borde låta helt ok ..


Låta gör det nog, blir du lika nöjd med effektförlusten på 20-50 häst ?


Ni är ju inte först här iaf. fråga min vän Niiiclas_ hur han gjorde


va? det vill ja ju inte ha. varför skulle ja få de.. ?? blir inge 2,5" blir till o kapa direkt innan ljuddämparen o sen nån rörstump o sen på med jappsen kommer låta för mycket annars va det en som kan o ska sätta dit skiten som sa ..


Någ för att det är viktigt med rätt avgas men 20-50 minus för att man öppnar upp ett avgas på en turbo? Det var första gången jag har hört det. På en sugis däremot. På en turbo strävar man efter att ha ett så öppet system som möjligt. turbon står för motståndet till motorn.


Vi på ZZ STREET STYLE säljer riktigt snygga japsdämpare...





Såg en 9-5 helt orginal med en 4" japsdämpare och de va fan de fulaste jag sett passade absolut inte!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka