Solfilm, var fixar man det ?

tjena! jag bor i stockholm och vill nu tona mina rutor. Jag vil lämna in bilen och låta dom göra det ot mig så det blir perfekt. Vet någon var man kan fixa det här i stockholm?



Svar på inlägget: Solfilm, var fixar man det ?



jag lämnade in min bil hos http://www.solfilmcenter.se/ i huddinge, tog ca 1 timme för 3 rutor. Mycke nöjd med resultatet,och kommer lämna in fler bilar där för toning.


aa kollade på sidan det såg sjyst ut, vad gick det på ?


vågar faktiskt inte svara 100% på det,men ca:750 per ruta dyker upp lågt bak i huvudet. Jag kommer iallafall ihåg, att dom inte var så jävla dyra.


www.solfilmsspecialisten.se i Bromma köpte jag tjänsten utav.. 3600kr för alla fönster. De lämnar även 5års garanti på jobbet. jag är helnöjd.


Har också tänkt och tona bilen, men vette fan om jag vill lägga minst 3600 på att nån gör jobbet. Har hört att dom här ska vara bra http://www.solarplexius.com/ billigt också.


jag håller med dig lance de är dyrt. ringde en kille o han sa han ville ha 4000, haha så mkt kommer ja inte lägga ut, man vill hitta folk som gör bra jobb men inte så jävla dyrt


hej. du tonar de lätt själv,,, har tonat alla mina bilar, å även alla min kompisars bilar också å de blir hundra ja lovar,, våga bara prova,, lite diskmedel i en duch flaska , värme pistol, en riktig tonings skrapa å inte den som följer med, först lossa dörr sidorna så du får ner toningen neranför fönstret, annars drar fönstret me toningen när du vevar ner å de vill man inte!! prova!!!


Visst om du vill ha plexiglas skivor så du inte kan veva ner rutorna, det kommer även bildas kondens bakom skivorna och dom kan även släppa lite så att dom ligger och skallrar när du kör. Och en grejj till som är på minus sidan är att man inte ser ett skit bakåt!


man behöver inte nödvänditvis lossa dörrsidorna, jag gör aldrig det, bara att skrapa under listen, brukar smörja dom lite lätt med diskmedel (YES) och för att sedan börja montera, om man lägger solfilm själv får man inte samma kvallite som hos ett glasmästare... visst finns det att köpa solfilm av bättre kvallite, ( att tilllägga så lägger jag ALLTID solfilm själv på mina bilar ),





när man gör det jsälv lägger man på båda sidorna av fönstret, lr bara på utsidan


finns de inte redan minst 250 trådar om detta känns som de iaf


man lägger det alltid på insidan


Har tonat bilen själv en gång med micros solfilm visst det är inte svårt på sidorutorna men när du kommer till bakrutan då är det inte lätt. Tänkte fråga de solfilmerna man köper som redan är klippta efter sin bils rutor, hur har de klippt bakrutan?


dom flesta glassmästerina lägger solfilm.. och om man vill spara en slant så plockar man ut alla rutot och plockar ner eventuell hatthylla för den mesta tid för dom det är att skruva i bilen... då brukar man får betydligt bättre


Ett riktigt bra ställe är LB-glas i västerhaninge jag har gjort två st bilar där....Bra pris är det oxå 3000 kr för 7 rutor





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka