Tonade Baklyktor!

Vad tycker besiktningen om tonade baklyktor? Har tonat översta raden på en 740!



Svar på inlägget: Tonade Baklyktor!



inga problem sålänge reflexerna inte är tonade!


skitsnack..ja fick nedslag för tonade bakljus...så de så


Det är vad lagen säger, det är tillåtet att tona bakljusen sålänge som det lyser igenom och att reflexerna inte är tonade, så du har antingen tonat så kraftigt så det knappt lyser igenom, eller så har du tonat reflexerna i bakljusen och fick därmed nederlag!


Jag åkte igenom besiktningen med tonade bakljus förra veckan utan att få någon anmärkning på det men besiktningsmannen kollade länge på dem och frågade mig diverse frågor om vad som var gjort med dem. Ska dock också tilläggas att mina bakljus är relativt lätt tonade och att jag är lite bekant med besiktningsmannen så kan ha varit så att jag klarade mig enbart för att han va snäll mot mig.


Skriv vettiga topics. Är det en fråga, forumlera då som en sådan och skriv tex inte bara ett enda ord med ett utropstecken efteråt. Läs: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=18179 innan ni postar. Usel rubrik. Tråd låst. Göran Moderator





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka