Xenon Konventera Saab 9-3 SS Aero HJÄLP!

Ni som har bytt i halvljus på en 9-3 SS , hur har ni gjort!?! har hållt på i 2 timmar nu utan att få dit lampan ens! Har H7 Adaptern men den hjälper då fasen inget! http://lorbybil.se/hybq/1.jpg http://lorbybil.se/hybq/2.jpg http://lorbybil.se/hybq/3.jpg Originalhållaren: http://lorbybil.se/hybq/4.jpg Väldigt tacksam för den mista lilla feedback!



Svar på inlägget: Xenon Konventera Saab 9-3 SS Aero HJÄLP!



Oftast så passar dom inte rakt av, utan du måste fila av i lamphuset så att xenonen går i , Så blev jag tvungen att göra på min bil


På min Passade dem helt utan problem,vi använde dock orginaladaptern,dock får man ta i lite när man vrider åt låsningen.


Okej, antar att du fick såga upp den för att dra igenom sladdarna? Går den original adaptern att använda igen åt halogen lamporna? Förklara gärna mera så jag slipper stå och klia mig i huvudet imorgon!


Jag ska snart lägga upp bilder på hur jag har gjort steg för steg, monterade mitt förra veckan!


hehe någon mer som upptäckt att det e väldigt många som blinkar på en med helljuset efter konverteringen;)


har faktiskt inte mött en enda som har gjort det! men å andra sidan har jag "bara" 6000k ;P


Nej för vissa installerar det ordentligt och kollar ljusbilden efteråt Dom enda som blinkar på mig är lastbilar, verkar som att på något vis så lyser det mer när den som möter sitter högre än när dom sitter i normalhöjd (vanlig bil). Vet inte varför faktiskt men jag möter sällan lastbilar så det får vara så helt enkelt.


Här har du en länk med bilder på hur jag gjorde min installation HybQ Bilder


Kör också med 6000k och installationen e väl utförd med inställd ljusbild efteråt. har också märkt att det e mest lastbilar som verkar störa sig på det.





har inte vart nån som blinkat under 2 månaders tid, kör ju med de ganska lågt ställt ifs


Har du kvar bilderna från denna installation? Tryckte på länken men dom var borta.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka