Ge mig tips på lack(färg)

Vad tycker ni att ja ska ha för lack(färg) på min bil? Tänk på att ja har rätt så mycket kolfiber och kromfälgar så lacken måste gå ihop med det:) kom med förslag nu alla.. bästa tipset får en belöning;)



Svar på inlägget: Ge mig tips på lack(färg)



tycker du ska lacka den röd med svart tak, det ska jag göra med min iaf. rött och svart e klockrent tillsammans


Ingen som kan ge tips?


Okej tack för tipset. men vill helst ha som ingen annan har:P ge mig mera tips:P


Matt-Mörkgrön (miltiärgrön?) skulle vara nice ihop med kolfiber huven!


lacka den i någon kopparliknande färg då, kan bli riktigt najs


ge mig mera tips kom igen nu alla garaget medlemar.


volvos saffransgul metallic eller en ganska mörk men skrikig gul och om du vill vara unik så lacka chockrosa med gröna ringar


nån gul färg är jag faktiskt inne på.. men vet inte vilken gula färg.


jag tycker tjock grädd pearlmor vit etersom du har chrome,, det skulle vra riktigt nice,, be nån some ducktig med fotoshop fixa lite förslag,





det lät fan skit läckert.. vet du nån som är duktig med ps?


nån some duktigt med photo shop? nää inte riktigt,,, testa clipz,, han tycker det e kul,, han kanske kan fixa det om han får tid på sej!


okej;) tackar tackar:)


Du ska nog har Lazerblå...


mörk metallicgrön, sjkt snyggt. (Y)


Ngn snygg röd eller blå kulör etc Candy Appel Red , eller Viper Blue Mica. Rött matchar bäst ihop med chrome tycker jag, och Viper blue mica är också sjukt snygg!


vet du nånstans man kan se bilder på dom lackerna?


Bilder! Candy Appel Red: är den inte snygg så säg och så Viper Blue Mica : dock inte dom bästa bilderna tyvärr, men du ser ju hur det ser ut finns ju uppsjöar med snygga kulörer, samma volvo´s Lazer blåa är snygg, Lamborgini Orange, Brittish Racing Green osv osv.


den röda va riktigt fin: kanske blir den:P


jo den är goder läcker funderar själv på något liknande till min bil går ju att lägga flake eller pearl effekt om man så vill men tycker att den är fin som den redan är. såg på föregående sida att du smått varit inne på ngn gul kulör och då kan jag starkt rekomendera Mercedes Gul (dock vet jag inte namnet men går lätt att ta reda på). Som jag själv tycker också är ganska snygg utan att vara för "skrikig".





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka