Söker Lackerare

Finns ingen i Skåne trakten som e sugen tjäna en extra slant på lackera mitt kjolpaket (Svart färg) Bara lackera, jobbet me slipning o sånt e redan gjort.. Adda mig på Msn : Tha_henke@msn.com Tack på förhand Mvh//Henke



Svar på inlägget: Söker Lackerare



Ingen.. Kom igen nu alla lackerare.. Ni får bra peng!!


Om du ger en bra peng kan du ju lika gärna gå och göra det på en auktoriserad lackverkstad så får du dessutom kvitto och garanti.


Ja men jag ger lite under vad dem riktiga lackerarna tar såklart, annars ingen Vinst.. Hör av er nu ...


får väl inte något kvitto det fick inte min far när vi lackade om hans bil för 3000.. en passat kombi..


jag fick iaf kvitto av min lackerare


inget kvitto = billigare, men inga garantier.


En polare lackade om hans skåpbil från blå till vit i polen. 8 lager färg, 10 lager klarlack. 2700:- VITT... Resan ner gick väl på en 1500:- Billigare än så blir det nog inte..


Klart man får kvitto, såvida det inte var svart givetvis . Annars är det bara att kräva kvitto


ingen som känner någon lackerare som vill bli rik o sommaR ?





Varför 8 lager färg?? Måste vara en jäkla kass färg om det inte täckte innan dess.... Färgen blir ju inte bättre om man har 10 eller 100lager.... blir bara mera sprickkänsligt. klarlack kan jag förstå om man vil ha många lager men man bör inte lägga mera än 3 i taget o låta härda ur för annars så kan det ju lätt bli missfärgningar då ytan torkat o gaserna från de undre lagren vill tränga ut men binds av den härdade ytan.... /Jocke Gillar både PPG o Sikkens


Å va fick han för en lack sen då.. 10 lager klarlack e de väl ingen bil som behöver


Dom där polackerna är billiga minsann. Min farbror skickade över sin trans am till polen, ny lackering, motorrenovering, ny klädsel och dekaler på bilen för 10K, billigt minsann. Det enda tråkiga var att polacken som skulle köra tillbaka den till sverige satte den i ett träd och den kom inte längre än till skroten..


Ja så då kan de ju va värt å lacka den i polen då Ja lägger iaf mkt hellre ut de pengar de krävs här hemma än å låta nån polack spaka min bil ändå hit Sen behöver man inte betala så mkt när man själv e lackerare å köper färg för halv priset=)


ja det slutade ju illa den gången, jag håller mig också till de lackerare jag känner även om det kostar nån tusing extra. Man vet garanterat att det blir bra då iaf


javisst.. men kul att folk vågar iaf





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka