Byta från 850 front till s70 front

Tjena! Hittade inget som förklarar riktigt exakt vad man behöver för att byta från 850 front till s70.. så därför frågar jag igen Exakt vad behöver man? Är det svårt? (klarar en vanlig människa det?) Tacksam för svar. Ha de!



Svar på inlägget: Byta från 850 front till s70 front



kan ju börja på en lista så kan ju nån annan fylla på skärmar huv lampor frontbågen som frontspoilern sitter på den andra korgen som lamporna sitter i


Silvertejp o superlimm bara att klistra o klippa höhö


Okej kanon! får se om någon annan kommer på något då! :p


korgen som lamporna sitter i, du menar den som är gjord i stål/plåt? Om det är den så får du vara vääldigt noggrann när du svetsar på den nya!


Nej den korgen lamporna sitter i ä typ hård plast


gå in på min pojk sida,där finns vad som görs....även min bil är gjord från 850 till s70 front, du behöver huv,skärmar,frontkorg,s/v70 lampor m blinkers,huvlås måste bytas,innerskärmar måste bytas,frontspolier fram med balk,samnt balkfästen...tar ca 1,5 timma om man gjort det nån gång innan annars så säg nån som inte gjort det 2-3 timmar om det jävlas lite.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka