Dags att beställa front - Men var?

Det är dags att beställa en ny front till bilen och jag har efter om och men till slut kommit fram till en jag vill ha. http://img236.imageshack.us/img236/8804/38327742fi1.jpg Tillverkare: CSR Modell: X-Line Art. nummer:CSR-FSK028 Har kollat runt på de större svenska företagen, men inte hittat den hos någon. Så därför mejlade jag stylingkompaniet och de kan ta hem fronten till ett pris på ca 3500kr. Jag har hittat fronten på ett par utländska sidor tex tttuning.net welly-tuning.de På bägge dessa sidor kostar fronten ca 200euro så jag mejlade gladeligen dessa två 26mars, men har inte fått något svar ännu. Nu undar jag om någon vet andra sidor som säljer fronten. Någon som vet något om de två tyska sidorna? är ganska bra prisskillnad trots allt, men det känns inte bra att beställa om de inte ens svarar på mejl och jag inte kan ett ord tyska.



Svar på inlägget: Dags att beställa front - Men var?



Gillar du CSR fronten varför inte köpa den direkt av CSR istället? http://www.csr-automotive.com/en/home.php


http://www.tuningzone.pl/ har vansinnigt mycket med.


CSR's hemsida ja. Har varit in där men glömt den. Kommer dock inte in i Onlineshoppen och hittar bara XX-line fronten. Men dragit iväg ett mail dit också. de borde iaf svara.


Online shoppen funkar bara med Interner explorer, har du typ firefox så går det inte.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka