Nedmattade baklysen...går det att fixa?

Ja som rubriken lyder...går det att göra något åt nedmattade baklysen? har hört ryktes vägen att man kan klarlacka men vågar inte chansa utan att kolla här om de är någon som kan tänkas veta något. Tacksam för alla svar:)



Svar på inlägget: Nedmattade baklysen...går det att fixa?



Testa me o vaxa o pollera... ska fungera om dom inte är alldeles för slitna.


Fattar inte riktigt frågan... men som jag förstår så vill du göra baklusena mörkare?? Använd klarlack men med en massa tinner i. (förtunnare) Annars blir det för tjockt. Har inte provat själv men frågat en vän som gjort det. Tror en kille med volvo 940 gjorde sina helt svarta..Vit bil med svarta baklykter.. Kolla in det.


Jag förstår vad du menar..För att få dom blanka&fräscha igen så är det bara att ta Autosol på trasa o polera,polera... Blir som nya igen:)..


real budget metod är å ta sletolja å trasa på funkar hur bra som helst, nackdel är att det behövs göras om + - 1 gång i månaden.


Så en tub autosol och en eftermiddag ska räcka för att få upp en härlig glänsande yta på baklyktorna? Går det även bra fram då?


Tackar för svaren...tänker ta den lilla autosol tuben å ge mej ut sen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka