Hur polera framlyckt-glas??

Mina framlysen är lite sjaskiga i plasten.Kan man anv Autosol till att polera upp dom igen?? Har läst att man kan polera baklysen av plast som är matta o mjölkaktiga till att bli fina igen med Autosol. Men blir genomskinliga frontplast-glas "klara"igen??Dom blir inte matta i glansen? Hur gör man ??..



Svar på inlägget: Hur polera framlyckt-glas??



Jag har plastlysen på min skyline, de var gulaktiga och allmänt sjaskiga. Polerade upp dem med autosol och avslutade med flytande hårdvax (typ Sonax). Blev som nya


annars finns d ju stooora tuber me sån där display polish..e väl samma skrot å kort..funkar me..


Ok..att man polerar bort repor o märken är väl rätt klart med Autosol.Det viktiga är ju som sagt att slutresultatet blir klara glas,inte typ sidenmatta... Kommer att testa..


Fick ombesiktning på just en Opel (Sintra?) vi hade på jobbet, taskig ljusbild löd domen från Bilprovningen. Testade med Autosol och polermaskin, men för att slippa stå där i timmar fuskade jag med 600 våtslip och sen avslutade med en omgång Autosol igen. "Glasen" vart som nya! Helt kristallklara. /Pelle


Testade igårkväll med Autosol o kan bara instämma att det blir skitbra!Kommer nog o testa med våtslip osså för o få väck det värsta. Kanon!..


Våtslipa Inte på Glas...du kommer att få det svårt att få bort slipreperna som blir





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka