USA blinkers 240, montering?

Hej. Efter långt letande hittar jag USA front blinkers till min 244 GL 1987. Beställer dom och när jag får hem dom är jag mycket nöjd. Åker ut till garaget monterar bort dom gammla insatserna och ska montera dom nya. Men så klart så passar inte fästena. Allt stämmmer utom fästena. Ska dom inte passa min bil? eller måste jag köpa nya fästen till bilen?



Svar på inlägget: USA blinkers 240, montering?



passar dom inte alls hmm jämför dom gamla och dom nya och se om det är nå skillnad å dom


Kan usa blink"kompletta" har skruvfastsättning mot lyktan?Sett den fastsättningen på en "usa"240versionen


Har jag inte tittat, Men dom är identisk mot orginal. Men som du säger borde ju gå att fila ner fästena på lycktan och ta någån liten skruv och fästa i lycktan, eller? En fråga till den övre lampan är också orange, så bilen lyswer orange. något bes. anmärker på?


Vad jag har förstått är fästena annorlunda i USA Vet att det är så på 740n i varje fall, gissar att samme är på 240n... har för mig att det är fästena på strålkastarinsatsen som skiljer... det ska tydligen gå att göra en liten abrovink med fästena så passar de, har själv inte provat dock... :S


Gör som du säjer att du tar bort fästerna helt å hållet..Annars så passar de inte..Sen tar du självborrade skruv genom insatsen in i stora insatsen...Gjorde så själv på 245an...De är lite pillit å få till så de sitter i samma linje som lyktan..Men me lite tålamod så funkar de. Adda mej på msn om du vill så ska ja fixa bilder till imån hur ja gjorde:)


Det är inte samma fästen.. Du får om modefiera lite.


Ja vet, fick ett skit bra tips. så nu löser det sig, hurra.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka