Vilken vinge är snyggast till en s40?

som topic, vilken av följade två vingar är snyggast på en s40 tycker ni ?



Svar på inlägget: Vilken vinge är snyggast till en s40?



Tyckte inte nån av dom var snyggt Det ser alldeles för stort ut, den snyggaste är orginal vingen, eller alternativt en halvdiskret. De stora nej tack.


jag frågade väl inte om de va någon på forumet som inte gillar stora vingar?:S om man har en åsikt om vilken av de två som e snyggast kan man skriva de


evo vingen heltklart!!


Längst ner om jag måste välja


hmm alltså.. mysko fråga. finns bara ett svar. evo vingen!!!1 dag och natt i mina ögon. .


säger som alltid. att styla en volvo är som att sminka en gris.


att köra en toyota celica gti är som att sätta på en gris bakifrån som ja brukar säjja. har dock aldrig provat något av de , å klommer aldrig göra:)


Dock så stämmer ju Sk8kungenapans inlägg tycker jag men det gäller inte S/V40 osv utan dom gamla asen som 240/740 som inte kan bli snygga hur man än gör. Och när jag kör min bil brukar jag inte jämföra det som att sätta på en gris men vi alla har väl olika fantasier. Evo vingen var snyggast men ingen av dom var snygg. BTW ta det lugnt när du skriver så man förstår vad som står eller gå på Svenska lektionerna.


aa men min fråga gäller ju inte "dom gamla asen" därför e de inlägget ganska onödigt





Hmm du frågar vilken av dom dom 2 som e snyggast. Du blir sne om nån svarar att båda är fel... ville du inte ha svar på din fråga? Säger som dom flesta.. ingen av dom.. för stora på den bilen.


hahahahaha den va bra


den undre var minst ful.


båda vingarna är snygga, MEN tyvärr inte på en S40. Det är din bil, välj den som du vill ha! Men ta gärna till dig vad folk säger också... om du planerar att bygga en showbil tex. och 98% inte gillar någon vinge, tänk om då......... hade jag varit tvungen att välja vinge hade jag nog valt den understa.


ingen av dem,, en s40 är absolut inte snygg med en sån vinge,, s40 ska ha (enligt mig) en låg vinge,, som original,, men hälst sam vingen som är lite upphöjd den gör sig bäst.


lol! visa att du ens har en bil att sätta vingen på. är väll ganska onödigt att dilla om en vinge om du saknar bilen. Ärligt så fattar jag inte varför man kan va medlem här utan att ha en bil men men..


Ingen av dem! SAM Bilmode har snyggast vinge till S40! Orginal fast den är högre. http://www.samsteffansson.se/products/i . 088915.jpg


för stora prova nåt mindre


HAHAHA


dom vingarna passar inte på en volvo alls men vad fan om du nu vill ha en sång vinge på en s40 så är det upp till och inte dom andra folk har alltid åsikter själv tycker jag det ser ut som en handdukstork asså det ska vara en plattvinge på dessa eller en aluvinge





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka