hur tar man bort emblem från bagage luckan

ja nu till frågan! hur tar man bort emblem utan att skada lack!????



Svar på inlägget: hur tar man bort emblem från bagage luckan



Jag använde tunn tunn fiskelina du kan också använda tandtråd! klistret kan du ta bor med t röd! funkar kanon!


det finns många olika metoder, men jag använda en varmluftspistol så är de bara att peta bort de, men se till att inte värme för nära för då kan lacken spricka


tunn mejlsen och försiktigt med t-sprit eller liknande.


Jag gjorde så att jag tog tandtråd först.. Går dock lätt sönder så använd något annat. Sågade bort alla emblem. sen så tog jag en glass pinne och la den i väldigt varmt vatten och tog bort allt klister som var kvar (glassen var för övrigt väldigt god). Den repar inte lacken lr någonting bara den är riktigt blöt.. Annars finns det gummiskrapor.. Som man använder till att tona rutorna kan även det fungera.! Sen efter det använda jag rubbing och höll på med hela bakluckan tills allt klister försvann. Sen Polering och vax efter det.. Syns ingenting!


tack för svaren men förväntade inte mig att d skulle va hål i karossen oxå så det fick vänta tyvärr


Hehe nje hål i karossen är kanske inte så roligt. Men att använda värmepistol är ett bra tips. Sen varierar det med olika sätt att få bort klistret. Man får testa sig fram.


Starka fingertoppar ..... å litte jävla annamma ..... //S





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka