Behöver tips ang. reg-skylt

Tycker ni att jag ska sätta skylten nere på nätet eller låta den sitta där den sitter? OBS! Den där uppe är en dekal och att det isåfall skall sättas plåtskylt där nere. http://www.garaget.org/?car=5579&image=399450 //Magnus



Svar på inlägget: Behöver tips ang. reg-skylt



ja tycker att du fixar fäste o lägger den längst ner... eller på gallret längst ner men hur än man gör så förstör det mkt av utseendet


Lägg den i vindrutan och när du blir stoppad så säger du att fästena gick nyss av


ja hade min nere i spoilern ett tag i ett fäste me 2 vingmuttrar..sitter fast bra å är lätt å ta bort ifall man känner för d..


Absolut inte i nätet! Det tycker jag ser bedrövligt ut! Vad är då vitsen med att köpa en front med större hål? (för det är ju ändå oftast det som är den stora skillnaden mot original)


Jag hade satt den i nätet... själv kör jag utan.


Håller med, fattar heller inte varför man skall köpa ett styling kjolpaket, sedan förstör man allt med att sätta på reg.skylten just på nätet, för det första förstör det utseendet, för det andra blockerar den luft:P Om det nu skulle ha ngn betydelse..


Fördelen med att ha den i nätet är ju att det är lätt att ta bort den utan att lämna minsta märke i fronten eller på lacken. På min kan man inte ha den någon annanstans utan att det ser dumt ut heller. På din A3 skulle jag nog faktiskt ha den där den sitter, ser naturligt ut! Fast det är såklart snyggare utan..


kör den liggande längs ner på läppen men monterad i nätet för att slippa märken i lacken.. Har du urgrpning för regplåt i fronten tycker jag nog att den ska sitta där.. ser bara dumt ut om man har hål för plåten poch sätter den nån annann stans..


Det är dekal som sitter där idag och där finns ingen urgröpning till reg-skylt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka