Demontering av dörr sidor??

Nån som vet hur man gör det på en opel astra 99?? Tack



Svar på inlägget: Demontering av dörr sidor??



troligen lossar du alla skruvar, finns det inga e den kanske uppsatt me clips o då rycker du bort den. försiktigt givetvis


Kom ihåg att det kan sitta skruvar där du minst anar det


Okay, men har tagit bort alla skruvar, (tror jag, även dom gömda, är det bara att rycka, jo försiktigt om det bara sitter med clips??)


Japp, testa rycka uppåt!


De e ett speciellt verktyg till vevarna , måst putta ut ett "hästsko clips" bakom veven för att få loss den , sen sitter de 7 skruv tor ja på bakdörrsidorna Är de i fram så gäller de samma , skruvarna sitter bla vid diskantgallret pilla bort de med en lite radiomejsel sen sitter de la 2 i under kant av panelen , får ha bort konsollen där dörr hantaget sitter, sitter skruvar bakom den med !! // matte hoppas de löser sig


okay, ska kolla tack för svaren,


Mina dörrsidor satt med skruvar i handtag m.m och sen satt den med plastclips så man fick vinkla upp dörrsidan genom att dra först i underkanten. sen när alla clips hade lossnat så hängde dörrsidan fortfarande på själva dörrkanten där rutan för ner. Med andra ord kan den sitta jävligt bögigt en del gånger. jo var försiktigt med eventuella kablar som kan sitta fas i dörren så du inte bara rycker, kolla så inga kablar sitter fast.


oki så du menar att dra nederkanten ut försiktigt men ända bestämt??





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka