300ZX lampor på en 200SX S13 eller andra förslag.

Letar för fullt efter en 200sx att köpa. Tycker dessa bilar är väldigt stiliga om man bortser framlamporna. Jag har letat efter olika lösningar på att byta ut lamporna, finns ju S15 konverteringar m.m. men dom är så dyra. Så nu har jag funderat på om man ska modda dit 300zx lampor istället. Konstigt nog har jag inte hittat någon vettigt info eller bilder på detta. Är det någon som har bilder, info m.m. på detta kan ni gärna höra av er. Eller vet ni av något annat sätt att byta ut lamporna? Tackar på förhand för alla svar!



Svar på inlägget: 300ZX lampor på en 200SX S13 eller andra förslag.



Jag har letat väldigt mycket just att byta framlysen på s13, har aldrig sett nån monterat 300zx lampor. däremot väldigt många hembyggen, samt hittade jag på kolfiberinsatser som jag tyvärr sålde till förmån för andra trimgrejer, har nu beställt ett par billigare från ebay, se min sida. dem har även angel eyes. Hur snygga dem är visar sig när de väl sitter på bilen lackerade och klara, är lite skeptisk till hur dem kommer se ut.. får väl bygga om dem annars om ja inte blir nöjd hoppas du vart nå klokare av svaret, sök på google t.ex s13 headlight conversion så hittar du även en hel del fakta på amerikanska forum lycka till!


Hmm, 300 lyktor till s13, de va fan något nytt kör på det kan bli bra...Finns två andra "bolt-on" typer som inte är av popup typ som jag känner till... Personligen tycker jag att orginal ser bättre ut en någon av dem här konverteringarna, men samken är som baken ..!


Åhhhh! Finns det sånna till min Pontiac firebird trp???? Har sånna popup lysen med


bara å söka


Var hittar man dessa lampor? Lamporna på den andra bilden vet jag finns på realcar, men jag gillar inte dom riktigt mycket.


kan ej se, länken funkar inte


Vet inte var det finns att få tag på men de är snyggt iaf. Ebay hittar jag det inte på mer än nån som säljer xenon som använder sej av den bilden.


den där är väl från www.clearcorners.com? ser roligare ut än orginal, men fortfarande "popup"


Var får man tag i billiga 300zx framlampor då? Kan någon länka till någon bra skrot som kan ha.





www.bildelsbasen.se, www.laga.se eller vad tror du? använd tankekraften, leta upp nån som smällt sin 300:a bakifrån, vilket ej är vidare troligt har 300zx nåt forum som vi 200sx åkare har? fråga isåfall där


Lite svårt för mej som är från Finland att veta vilka skrotar som är bra eller dåligai Sverige, det är väl bättre att fråga av någon som vet då...


glöm inte att höra med besiktningen först..dom kan va kinkiga


jepp men är det riktiga lampor som är godkända och allt är proffsigt gjortär det väl ändå annat, jämfört med att bygga egna å slänga dit lite hafsigt, eller så besikta å sen byta till t.ex eftermarknads lysen eller hembyggda och ta smällen om farbror polis inte är så imponerad av vad du hängt dit.


300zx ljus på en 200sx? ja varför inte, kan nog bli snyggt om det görs snyggt!!


Det svenska 300a forumet: www.speedfreak.nu (ligger dock nere just nu, skulle kommit upp igen igår kväll, så det är på g)


En gammal photoshopad bild...men ändå


det där såg ju bra ut! Jag tror nog det skulle bli ganska snyggt bara man gör det ordentligt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka