BMW 730i -93.. Tyskstukad? Lite förslag och ideer vad man kan göra..

Tjena. Jag har en BMW 730i -93a.. Mörkblå metallic.. Allt fungerar bra osv.. Men den är tråkig.. Antingen ska den säljas eller så gör jag något kul av den.. Har ni några ideer? Och vet ni nån som har gjort något innan? Jag funderade på svart-matt lack, massa tonade rutor och försöka sänka den lite och få på breda svarta fälgar.. Avgas-systemet måste man ju göra något åt med, det låter som man kör en Fiat typ.. Inget muller alls ur den lilla V8an.. Kom med förslag, gärna inom budget.. det är några månader till sommaren än så..



Svar på inlägget: BMW 730i -93.. Tyskstukad? Lite förslag och ideer vad man kan göra..



BMW 7-serie är en lyxbil och ska absolut inte lackas mattsvart eller ha konstiga fälgar, en 7-serie ska vara stilren! Polera bilen så att den är blank och fin, sänk den, sätt på stilrena fälgar, tona rutorna och nöj dig med det.. Blir bäst så


Åhh! Den där bilen påminner starkt om min gamla 540, så jävla läcker!


NÄÄÄÄÄ!!!!! inte mattsvart på en 7-Serie. Som dfine skrev är det en lyxbil ska va det, stilren ska den va. Ta hand om den på ett varsamt sätt


Instämmer med dom andra, skaffa dig ett par fräscha fälgar och ett sjysst avgassystem så att du får lite diskret muller. Något i stil med bilderna i tråden skulle bli klockrent!


ja, som de övriga skriver. En 7a E32 ska vara stilren. Låg, breda hjul med fälgkant och välpolerad. Vill du få roligare ljud så kan du testa att borra luftfilterburken. Borra hålen i botten och på högersidan för att inte riskera att få in vatten om du kör i en djup vattenpöl. Det gör MASSOR för ljudet på v8an. Det är ett ingrepp som är gratis, du kan behålla originalfiltret, och är busenkelt att återställa igen genom att bara montera en ny luftfilterburk.


Efter att ha kört Volvo i alla år så tror jag nog att jag har blivit lite BMW frälst. Körde en runda igår, 12 mil blev de. Jag gillar verkligen bilen nu. V8 BMW får de bli framöver. Ska sälja min V70 turbo monster med AWD. För de kändes skönt att köra 730in. Riktigt najs 7 serie du postade bild på. :-)


Haha ja det förstår jag Ja den e32'an är sjukt snygg.. Enkel och stilren, behövs inte mycket mer än så! Lite fler bilder...


Luftburken på 540 sitter det en enorm stryning i, tar man bort den får man genast ett bättre ljud utan att borra massa hål.


Håller med de andra, en 7-serie BMW ska vara stilren.





Det där låter ju riktig intressant. Nu har jag inte E32 men en e38, är det samma strypning/styrning i burken för den med kanske? Vill gärna ha lite mera muller men helst utan att slänga ut en jävla massa pengar då jag tycker det finns bättre grejer att lägga dom på.


Finns ju ingen bil som ser sämre ut i mattsvart! Bara folk som är rädda för vad andra tycker, eller som är av annan kultur och där deras status bestäms av vilket bilmärke och vilken färg den har. Men så länge du inte har en Farbror som heter Achmed och som dikterar hur familjens bilar ska se ut så tycker jag du ska välja det som tilltalar dig!


lol Jo det stämmer nog bra. Bilen måste lackas om iaf, så primer ska på först. Men svart eller något annat roligare mörkt får de ju bli efter de. De e ju inte så den ska rollas i ratrod stuket. Men iofs så hade de nog stuckit ut en del. Iaf varit ovanligt. Men jag föredrar bilar som är så nära orginal som möjligt.


Just nu vill inte kopplingen funka bara. All j-vla olja låg på golvet från hydrauliken. :-(





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka