VW Golf 1,4 TSI -07. Hjälp!

Hejsan! Efter ett inköp av en sprillans ny Volkswagen Golf TSI 1,4 -07, så har jag sedan länge bestämt mig för att styla till den lite. Jag ska köpa 18" fälgar. Jag har tittat runt en del och hittat mycket fräckt, men jag vill förhöra mig här om vilken handlare som är bäst och vilket fälgmärke som är bäst. Jag ska chippa den, där jag tänkte vända mig till It's Fun. Något annat tips? Jag ska fixa nytt (lagom) kjolpaket. Bäst att vända sig till?? Jag ska också fixa nytt ändrör! Bäst att vända sig till?? Tack på förhand. Jag befinner mig i syd-västra skåne så det hade varit bra om handlarna befann sig i området. Går även bra med hela landet. Länka gärna!



Svar på inlägget: VW Golf 1,4 TSI -07. Hjälp!



tjena, ja kan tipsa om schyssta och prisvärda alufälgar till din nya golf så kolla in på www.stop1.se Dom har det mesta och är har bra service! Lycka till med stylingen!


Jag har sett bilder på en Golf där man satt Jetta-fronten på, vilket var jäkligt snyggt. Någon som vet mer om detta och som kanske vet var/hur man kan fixa det?


kjolpaket så tycker jag rieger har de cleanaste grejjerona inge extremplastkrafs utan lagom, fälgar tycker ja du ska ha nått me gött djup i och stretchade däck ala tyskstuk, cleant ska de va iaf edit: rieger har jettafront som svar till föregående skrivar


Tack för detta svar. Finns det någon bra återförsäljare här i Sverige som kan fixa Rieger delar till en, och som monterar det också? Vart i Tyskland befinner sig närmsta montör? Hade kanske varit värt att köra ner där och få det fixat av tyskarna.


beror på vart du bor men de flesta lokala firmor som säljer styling till tyska bilar kan nog montera de också du kan kolla på riegers webshop annars http://shop.rieger-tuning.com/


Jetta Fronten kan man ju köpa hos en vw handlare. Bra motor du valt föresten:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka