Do-luck eller inte ? (Nissan 200sx s13 -89)

hej. jo jag undrar om jag ska köra på do-luck och få den att se ut så här.. http://www.geting.se/viewimage.php?imag . MINBIL.jpg skriv o säg vad ni tycker om de..



Svar på inlägget: Do-luck eller inte ? (Nissan 200sx s13 -89)



Jag tycker det paketet är snyggt, funderade ett tag på ett sådant paket till min 200a men det kommer aldrig att bli av..


finns ju att köpa på stylingkompaniet.se för 7500, front/sidor och bakkjol då alltså.. finns det att få tag på det billigare nånstans?


jag tycker att du ska köpa fronten iaf !


Kör på vad du själv tycker. Ser massvis med sånna här trådar. Det är väll du som ska trivas med bilen och inte alla andra? Inte för att vara elak eller så, men nu har jag sagt vad jag tycker.


asnajs


sidokjolar och vinge går fetbort Men resten är riktigt snyggt!


Ja kör bara, jag tycker do-luck pakete är riktigt trevligt..


jo, den vingen ska ja inte ha.. tänkte köpa #067 från speedart.se (kolfiber vinge) men jag får det här till snyggt iaf.. sidokjolarna går, fast alla skarver ska bort (spacklas)


Men nu är det en andra sak jag undrar... vart finns kittet som billigast? 7500 har ja hittat som är billigast hittils..





personligen tycker jag shogun är snyggast men detta var också riktigt snyggt sen finns ju shogun på var och varannan 200a





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka