Växel knopp till saab.

Hej alla glada. Här kommer en liten dum fråga. (kanske) Jag har en Saab 9-3. -01. Och undrar då hur man får av växelspaks knoppen. Jag har skruvat och dragit i den men får ej av den. Kanske den ej går att få av, jag vet inte. Men om den nu går att få av så skule jag vilja veta=). Tack på förhand!.



Svar på inlägget: Växel knopp till saab.



Och jag undrar var man får tag på original och damasken till 900i -97... Kanske någon (om jag var snabb nog) kan svara på båda frågorna!


Finns där ingen som vet?..


få tag på orginaldamasker är lätt... knalla in till saab så finns det där... hur du får av den vet ja däremot inte men när du endå e inne på saab så lär de kunna svara på det tycker ja... //Silver


Om du skall ta bort orginal knoppen så ta bort skinnet runt om den och kapa för de gjorde jag... Eller om du sågar av knoppen från spaken för de gjorde jag...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka