Stor vinge och besiktning?

Tjena på er Garaget! Är ny här och detta blir mitt första inlägg Vet inte om jag lägger denna tråden rätt men vi gör ett försök. Det är så att min bil ska snart in på besiktning och den ser ut såhär: http://www.garaget.org/show_ext.php?car . age=443527 ..och en polare till mig sa att det är inte säkert att den går igenom p.g.a vingen som sitter där bak. Kan detta stämma?



Svar på inlägget: Stor vinge och besiktning?



den vingen skall inte vara nåra problem att få igenom besiktningen!!


mjo hört om folk som åkt på ursprungsbesiktning plus att den inte gått igenom pga av att dom bytt till större värre vinge. dock ska jag tilllägga att dom tillfällen jag hört om det så är det folk som köpt en kolfiber vinge typ http://www.blocket.se/vi/11795630.htm?ca=5_s verision xl


http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 76#p387676 läs den


Får tacka så mycket för hjälpen Jag låter den sitta kvar så får vi se!


Hej och välkommen Dom brukar klaga på vingar som är stora och "farliga", typ med en massa vassa utstickande kanter och så vidare!


Tack så mycket Men vingen sticker inte ut i sidled och är inte det minsta vass Vi får se hur det går. Lite offtopic kanske men hur är det med bromsljuset som sitter i bakrutan, måste det fungera? Kan man plocka bort det?


Frågade om detta sist jag besiktigade (typ 2 veckor sedan) och fick svaret att så länge det inte är en alu-vinge så är det ok. De har lättad mycket på reglerna ang. vingar.


Nope bromsljus i bakrutan måste inte funka eller finnas, dom nöjer sig så länge det vanliga bromsljuset i baklyktorna funkar!


haha min vinge gick inte igenom o den är inte en alu vinge.. så de med vingar på besiktningen är nog från besiktnings man till besiktnings man..





word! samma som där det diskuterat i flertalet trådar tex bara med solfilm om det kommer att gå igenom : det varierar !


den ska gå igenom fick jag igenom min calibra med den vingen man inte ser ett skit bakom sig så ska din inte vara några problme=)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka