BMW e36 316 -94, göra om inredningen

tjena Lite sugen på att rensa bort och kasta ut inredningen som finns i bilen idag. Rätt sliten och gammal, säten, stolar, nån ägare som rökt haft hund mm. Att liksom göra en totalrenoveringen av bilen innifrån, är det mycket jobb? Vad kan prislappen hamna på? Är det svårt att göra själv?



Svar på inlägget: BMW e36 316 -94, göra om inredningen



om du ska ha ett bra jobb så klart d e en del att göra.. Men om du undrar om d e jobbit att riva ut allt.. Ne om du bara har plats å lite tid över så går d rätt lätt.. Kostar pengar gör väl allt idag beror ju på va du ska göra..


riva ut allt går smidigt.. bara en jävla massa saker och allt sitter typ med clips.. skaffa hayens boken om e36an så står det hur allt stitter.. kostar beror på vad du ska göra.. svårt beror på dina kunskaper och vad du ska göra


Ok gubbs. Näe, blir nog inte svårt, tror jag inte. Bara att riva ut allt, och in med nytt. Hade inte tänkt allt för mycket pengar, det blir ju inte skinn-inrett, det kan jag iaf säga. Grejen är röklukten. Den lär nog sitta i nästan överallt, iaf i sätena. Vad tror ni, för att bli av med den, man måste nog rensa ur bilen helt va?


Ozonbehandling hos en rekondfirma, det tar bort den lukten. du kan även försöka med lite mer "huskurer" som ättika i ett fat framför varje sittplats ute i solen och med stängda dörrar i 1 helg eller så. samt om du kan ta ut stolar o matta o tvätta dem med vatten o såpa (och riktigt med vatten)


ok, tack för tipsen. Men om man nu bestämmer sig för att köra en total renovering av bilen inifrån. Nån som har länkar eller bilder på ett sånt projekt? Det gäller alltså bmw 316i 1994 e36. Heynes bok, är nog bra, fast kanske nån som har bra bilder eller bra länkar?


Vad kostar en sån ozonbehanling?


jag har gjort om hela min inredning.. allt från ny golvmatta till nya stolpar och tak.. instrumentpanel säten o hatthylla.. är det något så fråga på





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka