Någon som vet något bra vax???

Någon som vet något bra vax???



Svar på inlägget: Någon som vet något bra vax???



Finns ett bra och smidigt på mekonomen. Kommer inte ihåg vad det heter men är en rostfri flaska med blå hatt.


Turtle Wax orginal är väl bra?


Sonax ger i 9 fall av 10 det bästa resultatet... det enda jag använder!


Har alltid kört med sonax, rubbing, bilpolish och hårdvax. (inte alla samtidigt) De funkar grymt bra och är lätt arbetat. När jag vaxade i fredags tyckte jag inte det var tvunget att använda både polish/rubbing och vax i 2 steg så köpte efter rekomendationer från en bilutställarvän autosmart. Tog den med polish och vax i samma, var mycket lättjobbat och resultatet blev strålande. Men är bilen i akut behov av vaxning och rubbing skulle jag ta sonax produkter! Mvh Kimme


Tänk bara på att inte använda rubbing på metallic... Results may vary!


Prova Zymöls Carbonvax, gjort på äkta carnauba.


tycker att faktiskt biltemas vax är bra de bästa som vi har testat med


meguiars


Diamant. Visseligen svårt att få tag på i och med att det mig veteligen bara säljs på marknader. Men det ger ett riktigt bra resultat som håller länge. Dessutom silikonfritt, så att man kan bättringslacka stenskott utan att behöva köpa dyra medel.





Sonax hårdwax! Du kan ju kolla kolla på min svarta volvo! Den va nyvaxad med Sonax innan fotot. (Blank tycker ja) Så kör med Sonax hårdvax!


meguiars kemiska rubbing går bra på metalliclack.


är inte hundra men ja gissar på att du menar Autosmarts vax? d funkar kanon..


"Auto Glyms Ultra deep shine" Kör jag med o det är utan tvekan bästa jag har kört med!! Det är visserligen special polish/vax för mörka lacker men resultatet är nått grymt o det blir bara bättre o bättre för varje gång jag kör med det!! Och så luktar det förbannat gott oxå... Ni kan ju kolla på mina bilder så får ni se hur mototrhuven vart efter 1 omgång med det;)


Jag har alltid kört med Sonax produkter och varit helnöjd. Har också kört med Lahega, Meguiars och ett flertal andra medel. ska nu på Måndag hämta lite flaskor från Hagmans som jag ska få prova på bilen. Bland annat från deras nya serie som ska släppas i april med Nanoteknik. Ska bli spännande. Killen på Hagmans som jag pratade med idag lovordade naturligtvis sitt egna märke men också Sonax och ett flertal andra märken + att han påpekade att "Ett märke kan inte vara bäst på allt". Han berättade också om problemen dom har fått nu för dessa miljöregler som har kommit då det är svårt att behålla lackskyddet en längre tid (EU´s påhitt) och berättade också att deras nya Nanoserie har faktiskt fått Bäst i Test på statens provningsanstalt i Borås. Personligen så är jag nyfiken på deras nya produkter men eftersom jag inte har provat så kan jag inte uttala mig om dom ännu men tillsvidare så ger jag Sonax högsta betyget för hög glans och för att det är så lättarbetat. Mvh. Ena


Sonax, Sonax och Sonax! Bästa!


sonax är väl det bästa!


mequairs är ju det bästa..kör steg 1..2..och 3..blankare får man leta efter sen


Köp okq8:as egna, det är samma som hagmans, + att om du köper 3 får du den billigaste på köpet..


Helt klart sonax flytande vax! otroligt lättjobbat och mycket bra resultat.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka