Passar S4 inredning i A4?

Jag har tänkt köpa en komplett inredning från en Audi S4 99. Det är alltså Framstolar och baksäte, sen även dörrsidorna fram och bak. Dörrsidorna är jag ganska hundra på att dom passar, likaså framdörrarna. Problemet är det att bilen jag köper av är en Avant och jag har sedan. Men det jag sett på bilder ser ju farligt likt ut bak med. Så jag tänkte chansa och se, lite ombyggnad av nått fäste får man kanske räkna med men förhoppningsvis passar det ju rakt av eftersom karosstypen är samma. Så är det någon som vet mer exakt hur bytet kan tänkas gå? Nån som gjort liknande byte?



Svar på inlägget: Passar S4 inredning i A4?



Jag har för mig att själva sittdelen på baksätet inte passar. Resten har jag för mig ska passa, men tror att det krävs lite modifiering av kablaget till framstolarna.


Som det är nu så har jag inga elvärmda stolar så borde väll inte vara nån elektronik till dom eller är det nått jag missat? Dom lär ju inte vara elstyrda heller så...eller?


S4 avantens baksäte passar inte i en A4 sedan rakt av, andra fästpunkter för låsningen av ryggstöden, verkar vara en viss förskjutning åt höger också. Det går dock att få till om man fixar lite och gör nya fästen men det blir lite glapp på vänstersidan och tajt på högersidan men det funkar


Men S4 stolarna brukar ju vara elvärmda, och det är dom i vissa A4 också, har du inte nå el i dina nuvarande stolar ska det väl inte vara några större problem.


Man tackar man tackar! Nu är det bara se om han vill sälja dom då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka