Blästring och pulverlackering av fälgar i skaraborg??

Vet ej om det blev rätt forum detta. men flytta tråden om det är fel Jag söker någon som blästrar och pulverlackar runtom skaraborg: skövde, Tibro, Tidaholm, Mariestad m.m har ett par bmw orginal fälgar. Y-spoke som ingen vårdat tyvärr . klarlacksläpp och aluminiumet har ärjat sig. om ni vet priser så skriv dem också Stort tack på förhand



Svar på inlägget: Blästring och pulverlackering av fälgar i skaraborg??



Finns någon i Hjo . Martin Milles .


jag kan göra dom som nya (pulverlackade) ifall dom är blästrade för 1900kr och eftersom du bor i tidaholm så ingår upphämtning och utkörning färg? mvh


Tar upp en gammal tråd. Men nån som vet någon som blästrar alu fälgar i Skaraborg? Har hittat en som pulverlackar i Töreboda men behöver nån som blästrar med. Någon som kan ge mig ett tips?


me steelcoating i hjo


Tack!


Det bästa är om du hittar nån som fristråleblästrar när det gäller aluminium. /Benny


Hej, finns i Skara. Både blästrar & målar med 2k färg, fungerar gör bra. Sök upp Valle blästring ab & fråga. Telefon:0511-21211 Priser vet jag inte (kostar inget att fråga )


Finns det nån i trakten som gör seriös renovering av lite skrapade kanter och en mindre bula på insidan av en bakfälg? Har mina 20" fälgar inlämnade hos Accident i Skövde men han har visst skadat ryggen och kommer inte kunna jobba på ett tag.


jj customs i tibro? du kontaktar dom nog lättast på FB





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka