Bästa vindavvisarna till Volvo 740.

Hade tänkt köpa vindavvisare till Volvon min. Vilka levererar de bästa? Passform osv. Har hört att vissa är passformen kass och dom ser ut som skit. Tänkte höra med er innan om åsikter!



Svar på inlägget: Bästa vindavvisarna till Volvo 740.



köpte mina på skroten, den gamle modellen som man klistrade fast.. WAAAy bättre än de nya man klämmer fast på ngt vis..


Dvs originalen.. De är bättre men lättare att stjäla tyvärr. Med de man sätter upp över rutan funkar sådär, rätt mkt vindbrus blir det med dom pga att rutan inte åker helt upp..


Original är det som ger. Sen ska du få tag på de innre vindavvisarna också så får du ett ännu härligare vinddrag


Orginal är alltid bäst:P. har på ingång fram till min och köpte helt nya på volvo till bak:).


Går de och få tag på Volvo i dagens läge eller? Både till fram och bak? Vad är det för inre vindavvisare som det snackas om? Hur ser dom ut? Finns de för bakrutan också? Har en 745a.


Det ända som finns är bak med svart list fram har tyvärr utgått men bak finns:). inre vindavvisare sitter på framdörrarna i bakkant uppe i hörnet. finns ingen till bagagerutan som är volvo orginal finns bara på lmr och är i glasfiber då.


Köpte till Skodan på Heko.pl o är väldigt nöjd! http://www.heko.pl/index.php?opt=szukaj . szukajkod=


http://www.garaget.org/?car=278626&image=2891785 På bilden har jag eftermarknadsavvisare, men de har bytts till volvos originala nu Du skymtar även de inre vindavvisarna med som är ett originaltillbehör


Okej, dom ifrån LMR är dom av typen att trycka upp i listen eller är dom med dubbelhäftande tejp?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka