KÖPRÅD nissan skyline r33

tjenare alla kunniga (helst skyline ägare) har börjat fundera lite på vad nästa bil ska bli och det känns som det är en skyline som lockar! men nu är då frågan till er som har en r32,r33 vad ni tycker om dem? en GT-R blir det tyvärr inte för ekonomin inte räcker dit:( utan GT-S Är det mycket du måste meka med dem? gillar det personligen inte utan vill ha en bil som man kan köra så mycket som möjligt, visst att man får göra nått ibland men inget 10mils renovering varje gång! är en skyline gt-s nått att ha med andra ord? eller ska man sattas på en nissan 200sx s14? sen en lite bonusfråga till er skyline ägare, hur mycket dricker dem:rolleyes:



Svar på inlägget: KÖPRÅD nissan skyline r33



byter man olja som man ska och lite oftare så ska de inte vara nån större fara som du nu bara inte driftar o sladdar nonstop så att säga, dricker gör dom lite olika men släktingens som har 300hk cirka drar väll 1,2-1,5 lungn körning


har även kollat på en r32 GT-R, dom finns ju i lite mera rimliga priser, är de mer mek med en sån tro?


Jag körde med min hela förra sommaren utan något problem. O då var det mycket buskörning!


Du får vara mer specifik. Vad får dig att tro att du måste renovera motorn på en produktionsbil var 10:e mil? Vad en Skyline dricker kan bero på mycket. En 700hks singelturbo 2.8 stroker med rätt mapp kan dricka mindre än en 600hks 2530 med original motor. Då tänker jag på GTR men samma sak gäller GT25T. Med lite lätta modifikationer och Apexi PFC så borde den dricka mellan 1.0 och 1.2. Med rätt mapp. Men man tänker inte på förbrukningen när man går efter en sex cylindrig, turboladdad, japansk sportbil från 90 talet. R33 GT25T, är en riktigt bra bil. Den är pålitligt och har mycket potential för olika modifikationer. Om du sedan väljer att gå och leta efter en Skyline så kan vi gå igenom allt man ska titta på när man köper bilen. Dock så verkar du inte seriös och informationen finns på forumet eftersom både jag och andra har gett flera utförliga svar på frågor om Skyline. Du hittar mer information om du söker, tror de flesta kunniga skiter i att svara på frågor som de svarat på flera gånger innan. Själv så suckade jag när jag läste ditt inlägg men jag bestämde mig ändå för att försöka hjälpa till.


OBS: Något som svenskar oftast gör fel på: GT25T är R33, GTS-t är R32 och GT-T är R34.


då får jag be om ursäkt, är inte så insatt i dethär med forum än men ska ta mig en sökning ! får tacka för svaren ändå


Det är lugnt Det var en tid då jag inte visste hur ett forum fungerade eller hur jag skulle säga det jag ville ha sagt, på forum



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka