Köpråd: Mazda MX-5 -97 (stått ute i 1 år)

Den är registrerad alltså?



Svar på inlägget: Köpråd: Mazda MX-5 -97 (stått ute i 1 år)



Stämmer!


Jag är ingen expert men eftersom det verkar vara tunnsått med svar ska jag försöka komma med något vettigt. Buda lågt! Ta den här som jämförelse t.ex.: http://www.blocket.se/sodermanland/Mazd . 16&w=3 Denna är vänsterstyrd, besiktigad, nya däck, nyservad, har troligen inte stått utomhus i ett år. Jag harde inte gett mer än 20k för den du pratar om, för vad jag förstått så har du inte ens möjlighet att provköra den utan måste ta den som den står?


mellan 12-16 låter mer rimligt finns många vänsterstyrda i sverige som kommer ut för vettiga priser ofta sen beror de väl på motor med fanns väl nån "starkare" på ca 120 hk eller nått med?


Ja, jag håller med, lite beroende på övriga skicket hade jag nog budat runt 15 men om den vore väldigt fin förutom det som står i tråden så hade jag nog ändå kunnat sträcka mig till 20k. Dessutom är det fortfarande högsäsong på cabbar i nån månad eller två till.


Jo jag hade tänkt mig 15k, max 20k.. En till fördel är väl att den har den lite större motorn på 96kw?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka