Köpråd: Bil 100-200 000kr?

Hallå! Är otroligt kluven när det gäller köp av ny bil.. Krav:Minimum 200hk BRA komfort, kommer pendla mellan Norge och Sverige 2 dagar i veckan.. 5 dörrar Inga svenska märken, helst tyska.. Snygg interiör/exteriör, gärna nånting som inte ser "vanligt" ut.. TIPS??Svar på inlägget: Köpråd: Bil 100-200 000kr?Vad tror du om en BMW 535d? Visserligen ingen udda syn men ändå en trevlig bil.


Eller va sägs om en Mazda RX-7 ?


Golf 2 kan du köpa och spara resten av pengar kanske


Mercedes CLS? Sagolik komfort, och en vacker utsida som man definitivt inte skådar varje dag.


Audi S4 B6/B7 modellen, bekväm, lagom stor motor och trevlig, går att få för 120k nuförtiden utan problem.


Killen ska pendla o ni nämner S4or Nice..... Audi A4,A5,A6 Bmw E60, E90 Passat CC


Passat Biogas av nyare modell? Har själv kört en sån, kan rekommenderas. Har däremot inte ägt en så jag vet inte om det är dyrare än en vanlig passat i ägandekostnader, förutom bränslet som är fördelaktigare än en motsvarande bensinare.. Ser att du bor i Trollhättan och det skall finnas ett tankställe som har biogas, om det inte finns fler som jag har missat.. edit, såg nu att du ville ha 200hk minst, finns ju Passat 2.0tsi, har däremot ingen erfarenhet av en sån..


Ska man pendla ska man ha kul medKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka