*köpråd* Festival van

Vobiscum ! Jo det är nog tyvärr dags att sälja mustangen till våren för en festival van, vi åker på för många metal festivaler helt enkelt och en Ford Mustang har visat sig vara lite för liten även om vi dock lyckades åka fyra med packning tält, sprit och öl 40 mil ner till wacken. (sabbade dock något för den har lite klånkande/metalliskt ljud nu när man kör över ett gupp eller upphöjning i asfalten.)Så det skall lagas till våren Så Folk har varnat mig för en Dogde van och istället ta en Cheva van. jag kan ingenting om dessa vans. Men den skall kunna köras på B-körkort helst inte dra 40 liter milen och vara pålitlig. Då vi oftast kör ner till Metalcamp i Slovenien (ca150mil) vill jag inte stå på Autobahn och vråla "achtung, feur frei"eller Das auto ist kaputt för fanstyget brinner eller gått sönder. Det behöver inte vara just en cheva van. Det behöver egentligen vara en stor rymmlig bil som inte kostar en förmogenhet. som man kan ta med sig camp utr/ öl i massor/ en kyl för att kyla ölen, samt ett diesel/bensin aggregat... Någon som har rekommendationer ang elverk tas också gärna emot. Samt man skall kunna sova i bilen med madrass på golvet eller liknande. Paret Hårdrock tackar för vettiga svar. Samt ses vi på festivalerna så bjuder vi på öl om vi fått bra tips=)Svar på inlägget: *köpråd* Festival vanmin första tanke var en mercedes vito går nog betydligt billigare än en van och är pålitliga. utrymmet är de inte häller nå fel på. kanske dyrare i inköp men de skulle ja tro ni sparar i soppa ganska snart.


Det finns Cheva Van G20 som man kör på B-kort och så finns det Cheva Van G30 som kräver C-kort. Dom drar väl 1-1,5 l/mil beroende hur man kör och vilken låda det ligger i dom. Helst ska det vara TH400 4-växlad med Lockup. Tror dom går snålast. Eller oxå gör du som mb-pucken....köper en Vito eller liknande, kanske inte helt fel det heller om man bara ska flytta sig från A till B. /BennyKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka