Köpråd: Seat Cupra R

Tjena! Har börjat kolla lite på en ny bil o fastnade lite för en fin fin Seat Cupra R från 2012 Vad har ni o säga om denna? Kända fel Oljeförbrukning motor Ös på med bu och bä meningarSvar på inlägget: Köpråd: Seat Cupra Ringa kända fel direkt vad jag vet. Samma motor som i golf r, ed35, audi s3, beprövad maskin som håller bra och svarar bra på trim. steg 1 ger ca 310hk utan krav på några andra förändringar. har kört min ed35 i 2000mil utan någon märkbar oljeförbrukning räkna med en soppaförbrukning runt litern då motorn i sig är ganska törstig oavsett hur den körs. finns en billig 2011 med låga mil och vettig utrustning på kvd just nu, så den kan man nog fynda!


länk till kvd-bilen https://www.kvd.se/sv/auktion/personbil . 65190.html


Tackar låter inte så fel då ju


http://www.blocket.se/kronoberg/SEAT_Le . amp;last=1 Är ju denna lilla goa sak jag har kollat in


inget fel på den. pruta lite på priset så är det klart. eller få de att slänga med vinterdäck. tänk på att du vill ha minst 17" på vinterhjulen. vag har en 16" fälg som passar men då blir bilen toklåg och du kommer att ploga vägarna vintertid..


Hmm Är du verkligen säker att det finns nån 16" fälg som passar på Cupran? Då dom har 345mm skivorna.. samma som sitter på bla R32, S3, S4 mfl Dvs knappt att du får på en 17" fälg.. Men mkt trevliga bilar som är riktigt prisvärda. Har sj en som är ombyggd till AWD( var den första i världen med denna kaross ) Widebody 500+ hp mm Så finns mkt man kan göra om man vill med dessa


Jepp! Hade tänkt att slänga in min RC o se hur mkt dom kan tänka sig gå ner i pris då


mygel: aha, har seaten de stora skivorna/oken? i didn't know. i så fall så passar inte 16" alls du råkar inte ha original-oken och skivorna kvar från seaten?


Japp dom har det nej Tyvärr sålda


75-80 tusen i inbyte med min RC Så ca 159900:- om man inte kan få ner den mera?


då hade jag personligen satsat p åatt köpa kvd-bilen för ca 160 och sedan sålt rc'n på egen hand för 90-100 ändå hyfsat ok inbytespris på rc'n. bytte in min 09:a i slutet av 2010 för 125' när jag köpte första golfen.


Aaa oki Köpte Peggo för 135


Blir Borås te helgen o kolla in en Cupra R För ett mkt bättre pris o bara gått 30mil


http://www.drivearabia.com/news/wp-cont . ra-r-3.jpg hur ska man gå till väga för att bygga ljud här Kan man koppla Baslådan till orgi stereon eller är man tvungen o sätta i en ny? Men då mister jag Navigatorn o alla andra goa funktioner


Hur gick det i Borås? Blev det något köp?


De du Ska ringa lite samtal imon


Misstänker att du kikat på den röda. Den vita är snyggare


Jo klart men priset var lite för mkt denna jag har kollat på har bara gått 30 mil


Jo sant. Men fick du lika bra betalt för din bil?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka