Köpråd! en blivande stance&racing-bil?

Tjena! Vet inte om ja uttrycker mig rätt men letar som fasen, efter en ny bil . Gärna en med sportig,vass eller bara pigg motor som gärna rör på sig, men ska också Kunna ställa bilen på träffar och dra åt sig blickar? Den behöver inte se extrem ut från början, kan också vara en bil som man hyfsat lätt kan göra fin. Jag har kollat på honda civic type R, subaru impreza, Evo men hittar ingen fin i min prisklass. Gärna nyare än 2003, mellan 40-100k ? gärna 4wd eller rwd, men går också bra med fwd! Är det någon som har ett bra tips på bil, så skulle jag vara supernöjd!



Svar på inlägget: Köpråd! en blivande stance&racing-bil?



Måste ju finnas fina Type R i din prisklas om du kan tänka dig en sådan...


Ja men det är fwd. Vill helst ha rwd eller 4wd


Hur ska du ha det?


Ja typ så ja...


Haha ja det blev lite dubbelmoral i det svaret.. Men om jag svarar såhär då. " har ni några andra tips på bilar än honda covic, evo eller subaru, nöjd?


Nu skulle den ju vara ganska ny men annars är BMW M3 E36 en jävligt rolig bil. Dock kostar den en del i försäkring.


Okej tacksam för svar ändå!


Audi TT 1.8 quattro ligger i dem prisklasserna. 225hk 4wd med bra väghållning roliga att köra!


Okaajj! Ska definitivt kika öcer detta






Kolla gärna in min gamla


http://www.blocket.se/malmo/Seat_Leon_C . amp;last=1 Jag är medveten om den överskrider din budget något, men visst är den rätt fräck för pengen? Finns även en billigare ute på blocket men med slirande koppling för 95 kakor.


Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt redan småkollat på dom lite till&från:) riktigt fina är dom:)


Den var fin, riktigt clean


skyline gtr behöver väl inte säga mer ?


Kolla på nissan 350z finns några billiga på blocket under 100k och dom går att få riktigt snygga med nästan bara en sänkning och fälgar!


Ah hittade en fin faktiskt! Inte omöjligt att jag köper en sådan finns det några typiska grejer man kan råka ut för eller nått man bör veta innan man köper en sådan? Anledningen att jag frågar är att jag såg att du har en sådan! Grymt snygg var den!


Haha, nae det behöver du faktiskt inte skyline är grymt fina bilar!


Så att alla fönster hissar funkar, stereon funkar den kan dö på en sida om man använder skiva. Sen att den inte skrapar på några synkringar i växellådan, annars tror jag inte de ska vara något! Jävligt roliga bilar är de Vet inte om du vill ha baksäte för 350z är ju bara två sitsig.


Vad menar du med skrapar på några synkringar i växellådan? Dyrt/svårt att reparera/byta? Nae baksäte behöver jag icke än på några år



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka