Köpråd: Ekonomisk, praktisk bil, 4 dörrar max 70-80k

Hejsan! Tänkte köpa en ny bil när sommaren går mot sitt slut och löven börjar falla (vilket inte lär dröja så länge, hör ni det?). Så jag tänkte börja spekulera lite redan nu. Kraven är att den ska helst få så många punkter som möjligt av; *Soppasnål *Pålitlig *Rymlig *Praktisk *Komfortabel ... och det ska inte vara en småbil. Alltså inga Polo TDI för min del! Volvo är inte heller så intressant i nuläget. Sedan/halvkombi/kombi (Mindre minibuss kanske också eventuellt vore intressant?) Gillar bra sikt. Kom med förslag!



Svar på inlägget: Köpråd: Ekonomisk, praktisk bil, 4 dörrar max 70-80k



Jag går i samma vägar som du, funderar på bmw 5 & 3 serie dock är jag osäker vad för motor man ska ha till dom?. även audi a4-a6 åsrmod. -01 och framåt. är intressant.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka