Köpråd Diesel 150tkk

Hejsan garaget! nu snart är det dags för en nyare diesel bil hade jag tänk, Dessa modeller är det jag tänkte kolla på Bmw e61/61 Från -07 Bmw e90 -07 Mercedes e-klass från -07 Passat från -09 Audi a4 -09 Kombi eller sedan spelar ingen roll för mig Vad tycker ni? Och varför, Tycker alla de modeller jag radat upp är enormt fina, Men vet inte så mycket om dem /Mvh motorsSvar på inlägget: Köpråd Diesel 150tkkIngen?


Dom flesta har antagligen sovit och jobbar nu så du får nog vänta ett tag till på svar.


Välj hellre en från -08 och framåt för de är snålare och har lägre skatt. Bättre automatlåda också. Ett bra val totalekonomiskt och körglädjemässigt tycker jag som har en själv. Passaten är en helt annan typ av bil ur förarsynpunkt.


Tack för svaret! Jo det är sant, Känns som att bmwn har bättre körglädje, Vilket jag uppskattar eftersom jag är endast 22 år gammal Men det tar emot lite att köpa en bmw, Har en e46a nu och den har racklat så jävulst för mig...


Är du ute efter körglädje så kan du ta bort E61 från listan. Absolut noll körglädje.


Tack för svaret! Undrar också hur det ser ut på service kostnader osv mellan dessa bilar, Är det stor skillnad? Här har jag valt ut några http://www.blocket.se/kalmar/Mercedes_E . _3&w=3 Mercedes http://www.blocket.se/landskrona/Audi_a . _3&w=3 Audi a4 http://www.blocket.se/stockholm/Volkswa . _3&w=3 Passat http://www.blocket.se/goteborg/Bmw_320_ . _3&w=3 Bmw


Jag vet att BMW:n har låga servicekostnader. Vanligtvis 3000mils serviceintervall (med typ oljebyte), inget kamremsbyte och underhållsfritt partikelfilter. Nackdelen med BMW:n kostnadsmässigt är väl försäkringen men jag vet inte hur den är jämfört med Audi, MB och Passat, borde vara ungefär samma. Värdeminskningen är iaf ganska låg/mil.


utav de där hade jag nog tagit audin ... Jag hade valt den för att jag trivs väldigt bra bakom ratten på en sådan + att den enligt mig ser väldigt bra ut, dock tycker jag att avanten är snyggare bästa rådet du kan få är att åka och provköra dessa bilarna.


Är också inne lite på Audin, Tycker den känns lite modernare än de andra, Diesel som drar lite och låg skatt är fint de.


Ingen som har nå andra förslag?


http://www.blocket.se/uppsala/Alfa_Rome . _8&w=3


Är mera inne på Bmw 320d från 08 och audi a4 tdi från 08. Har hört att bmwn är billigare på service / delar osv, Någon som kan bekräfta detta?


Ring till bmw och audi och fråga om arbetskostnad+material för ett likvärdigt jobb så får du svart på vitt.


Ska du köpa diesel, köp BMWdiesel Audi "smådieslar", tex 2.0tdi, är kritiserad av många som äger dessa. däremot deras tex 2.7 och 30tdi, är som vilken hållbar diesel som helst. Är du inte kräsen finns det en uppsjö med BMW dieslar för dom pengarna! En annan fick vänta några månader innan jag fick tag på det jag ville ha, men jag är då jävligt kräsen!


Tack för svaret! Då blir det en BMW diesel, jag är inte så jättekräsen, men gärna xenon,mörk inredning, typ de , men hur är en 520diesel? Är det nå att ha? Sett att man får en bättre utrustad för runt 150tkk /mvh motors


Ja visst är 520d en bil värd att köpa men jag hade försökt hitta en 525d istället eftersom sexan är en mycket mer sofistikerad maskin som inte dricker nämnvärt mer diesel än vad fyran gör, skatt och servicekostnader stiger lite grand men personligen tycker jag den motorn är värd merkostnaden då den passar så mycket bättre i en 5-serie. En nackdel är att det finns ett mycket större utbud av 20d så det kan bli lite svårare att hitta en bil med sexa, men i gengäld är 525d och uppåt ofta klart bättre utrustade än 20d där många exemplar har ett förflutet som tjänstebil.


Självklart hade en 525 vart riktigt fint, gäller det samma sak hära att köpa en från -08?, jag tänker inte köpa en som gått mera än 14k mil.. Och när kom lågskatten för en 5serie?? Verkar vara svårt att hitta en lågskattad och lådmilad 525 för 150tkk /motors


Generellt så blev skatt och förbrukning lägre i samband med uppdateringen i mars 2007 men tänk på att 520d fick vänta ett år på den nya växellådan och motorn. 520d finns alltså som LCI (Lifecycle impulse, eller facelift om man så vill) men med den äldre motorn på 163Hk och den äldre lådan med klassisk växelväljare istället för den elektriska som uppdateringen fick. Just växelspaken är ett enkelt sätt att skilja dem åt! När det gäller 525d rekommenderar jag just den uppdaterade motorn på 197Hk, den är riktigt trevlig! Utbudet är dock litet men ett par bilar runt 150´ verkar finnas och förutsatt att du kan pruta rimligt mycket på dem bör de kunna nå din budget. Personligen hade jag hellre klivit upp lite i mil för att få sexan om det behövts och ser inte nödvändigtvis hög mätarställning som en nackdel, är en bil med 13.000mil på mätaren och inga slitdelar utbytta bättre än en bil med 18.000mil på mätaren där exempelvis bromsar, hjullager och några andra slitdelar redan bytts i bästa fall? Särskilt när bilen med högre mätarställning kanske ligger 30.000:- lägre i pris? Om vi håller oss under 14.000mil i alla fall ser denna inte dum ut, som ett exempel, eller du har automatlåda som ett krav? http://www.blocket.se/lund/BMW_525D_Tou . 20&w=3


Okej! Tack för svaret, riktigt nyttigt! Nej automatlådan är absolut inget kvar, Gillar bägge. Har faktiskt spanat in den 525an! Man skulle säkert kunna pruta lite på den, Tycker det känns så fel att betala 150tusen för en bil som gått så pass långt.. Annars har jag kollar på dessa http://www.blocket.se/ostergotland/BMW_ . _3&w=3 http://www.blocket.se/lund/BMW_320d_Cou . _3&w=3 http://www.blocket.se/goteborg/BMW_320_ . _3&w=3 http://www.blocket.se/goteborg/BMW_320_ . _3&w=3 Huvva vad svårt det är att köpa ny bil ... Hur är ljuden i dessa bilar? Har en e46a nu och ljudet är bland det sämsta jag hört.. /mvh MotorsKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka