Köpråd spridare drdrutt

någon som har handlat spridare från drdrutt.se? hittade en blocket länk http://www.blocket.se/stockholm/Spridar . =2&w=3 väldigt billiga vad tror ni? bara skit eller?Svar på inlägget: Köpråd spridare drdruttDet är väl kinakopior det där, jag skulle inte köpa dom pga av bristande kvalitet! Men smaken är ju som baken, vill man riskera någon maskinell skada, efter vad man läst. Nu har jag ju inte flödestestat några eller använt mig av några heller, så jag ska inte säga för mycket, men litar mer på vad folk säger. Man kan får tag i ett gäng äkta 968or för en skaplig peng om man kikar runt, men risken är väl att det kan vara kopior med!


Japp, kinakopior känns helt livsfarligt!


www.bjprace.se :-)


Tack för svar=) blir att köpa på www.bjprace.se va billigt och bra därKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka